SommarHelg

För er i Sverige som fått mer snö under helgen, ber jag vänligen att ni slutar läsa NU! 🙂 Eller om ni vill plåga er själva, är det upp till er!

Jobbade mycket förra veckan med lindade fingrar och skalpell (men det är jag van vid) med en gubbe som skulle va klar tills i fredags, då vi var inne i West End och jobbade heeeeeela eftermiddan’ – man skulle kunna säga att vi åt lunch på Claridges…ja om nu sannaingen ska fram, i bilen utanför Claridges men det var lika kul det!

017

Vi har haft kanon väder i helgen – vi skickade iväg Pappan på fotboll i lördags i östra London medan M gjorde sig färdig inför the Sweet 16 Party på kvällen – naglar skulle målas och hår skulle lockas, och lite smink på det, fast bara lite. Hon var så fin i ny svart chiffon klänning med vit spetskrage och de nya höga gympadojjorna!

Sweet 16

Vi hämtade upp en av hennes bästisar Jaida på vägen och släppte av dom i Ealing.

Sweet 16 (2)

Mannen min och jag körde och beställde nya rullgardiner till vårt sovrum (kryss i taket!)(de vi har nu har varit sönder ett tag….) och sen för andra lördagskvällen i rad, hamnade vi på Westfields igen! Vi åt supergod middag på Tapas Revolution och kollade runt lite innan det var dags att hämta hem Party Pinglorna!:-)

Igår var det nästintill sommarväder med strålande sol och runt 20C – M skulle på kompisen Eloises ”party” med picknick, en båt tur och en vända på The London Eye. Jag och mannen min följde med Eloises mamma som sällskap och vi tog tåget in till Waterloo på förmiddagen med 7 uppstissade 12-13 åringar! (på bilden från vänster, första tjejen kommer jag inte ihåg vad hon hetter, Eloise, Imogen, Megan och M med Charlotte i knät)

London Eye (2)

SANYO DIGITAL CAMERA

London Eye (4)

De började med en sightseeing båt tur ner til the O2 nånstans…

London Eye (9)

..medans jag och mannen min strosade längs med SouthBank i solskenet! Det tar en halvtimme att åka tåget in till Waterloo och SouthBank från där vi bor – otroligt lätt och smidigt!

London Eye (6)

Mycket folk var där men ändå kul att bara gå omkring och titta på folk…och helt plötsligt fick jag syn på nån som jag kände igen! Det var Tahira med sin familj – vi har följt varandras bloggar och Instagram och Facebook nu ett par tre år men vi har aldrig träffats förrut. Och visst är det lite knostigt när man träffar folk sådär – man följer varandras bloggar och liv och man vet en himla massa om varandra fast man ”känner” ju inte varandra egentligen! Inte i verkligheten, inte i riktiga verkliga livet! Så förlåt Tahira om jag verkade lite knäpp men jag blev bara så paff att se er – och inte bara på bild på bloggen eller Instagram! 🙂

Det hände mig en gång när vi var hemma i Sverige att nån kände igen mig – ja M och min man i alla fall, eftersom jag inte hr vanan att lägga ut bilder på mig själv! Och visst känns det lite konstigt att nån känner igen en från vad man skriver på en dator och bilder från ens familj , men man delar ju faktiskt med sig av sin vardag och av sitt liv med andra, det är ju det de hela går ut på!

Anyhow, London Eye – detta mäktiga mirakel som faktiskt är riktigt vackert tycker jag!

London Eye (5)

London Eye (3)

M gillar ju faktiskt egentligen inte höjder, så jag fattade inte varför hon ville åka igår, för alla andra gångerna hon har åkt, har hon blivit rädd högst upp för det är ju fakttiskt lite läskigt och det är ju högt! Men upp kom de i alla fall!

London Eye (11)

Och naturligtvis hade hon blivit rädd men det gick ju över! Maken tog med tjejern in till en 4D Experience medans jag och Lily åt årets första mjukglass i solskenet! Selfie med Beckham blev det också visst! 🙂

SANYO DIGITAL CAMERA

Igår kväll var jag och mannen min på puben, kopmisen Polly hade bjudit oss till en Stand Up Comedy Night så det passade bra som avslutning på en kul och innehållsrik helg! 🙂

 

 

4 reaktioner på ”SommarHelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s