London och Mors dag

I helgen var vi inne istan tre dagar i rad, så vi fick en rejäl dos av west End! I fredags var jag och mannen min inne och jobbade hela eftermiddan….som tur är brukar M följa med en kompis hem efter skolan om det krisar till sig med tid – i den här stan är det väldigt svårt att bestämma tid man ska va hemma pga trafiken!

007

Lördagen bjöd på strålande väder och mannen min njöt av en smoothie i solskenet!!! 🙂

011

Sen körde vi in till stan för jag hade fått nys om ett Orla Kiely sample sale och som ni alla vi d det här laget vet om, så äääälskar jag Orla Kiely! 🙂

013

Det blev lunch på Scandinavian Kitchen och sen lite shopping på Oxford Street.

015

019

Mycket folk som vanligt! Vi parkerade vid Bond Street och jag & M drog en repa på Victorias Secret där nog 75% var svenskar som drog i alla saker – mannen min smög in på Fenwicks och köpte en ny jacka den luringen! Jag köpte en hoodie till M för ett par veckor sen från Victorias Secret Pink som hon knappast har tagit av sig , så jag köpte en i en annan färg till henne i lördags! DEt blev lite mer shopping än det var menat men det får man unna sig ibland! 🙂

024

Vi körde igenom Hyde Park på vägen hem och The Serpentine hade tagit ut sina båtar redan! Om ni åker till London, så är det en kul sak att göra! 🙂

021

Och vad handlade jag då??? Det blev en väska på Orla Kiely ( halva priset, bargain!), en ny Yves Saint Laurent mascara (superbra, köpte en i Gibraltar i juni och den har varat tills nu!) och ett nytt MAC Viva Glam läppstift!

027

I söndags var det Mors Dag här i England, jag fick frukost på sängen med presenter och skönsång, och sen körde vi till östra London för att möta upp med dottern J och pojkvännen för lunch. Vi hade bokat bord på Cafe A Vin – en del av Galvin La Chapelle ”kedjan”. Verkligen god mat och helt ok priser! Restaurangen ligger precis runt hörnet från Spitafield market så vi gick en runda och kollade – östra London är fortfarande lite av ett mysterieum för mig!!!!

031

037

Jag fick fina presenter av mina älskade tjejer och blev verkligen bortskämd – ett STORT Sanctuary Spa set med en massa godsaker och lite Fudge och Hersheys!!! 🙂

042

Tidigare i veckan köpte jag faktiskt en liten morsdagspresnt till mig själv också för det är jag värd….. 🙂

004

 

En reaktion på ”London och Mors dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s