Hemma Igen!

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga på sistone men det får bli lite ändring på det nu! Påsklovet på 2 1/2 vecka är nu över och vi försöker komma in i vardagen igen! Vi har faktiskt nästan inte varit hemma på hela lovet – vi åkte till Sverige först i en vecka och sen till Great Yarmouth i Norfolk i ett par dagar. Men vi börjar med Sverige!

Bra jag, mannen min och M åkte denna gången – dottern J stannade i England för att avsluta sina Uni uppgifter och Examensuppsats. Vådret var superdåligt men man åker kanske inte till Sveige i april för vädrets skull! Flyg från Heathrow och tåg Kastrup – Kristianstad som vanligt och M blev hög på coffein på tåget….

Sverige Påsk (3)

Vi tog veckan som den kom med inga större planer, alla ville ha lite vila och semester och inte jäkta runt hela tiden! Vi hängde hos bror min i hans korvaffär och M klädde ut sig till korv! 🙂

Sverige Påsk (7)   Sverige Påsk (6)

Vi var och kollade på Handboll och det var kul! M blev ett fan direkt och levde i sin nya mössa mest hela veckan!

Sverige Påsk (14)  Sverige Påsk (11)

M följde med sin kusin Maja till hennes skola och fick vara med på en Engelsk lektion, där hon berättade om hur det var att bo och gå i skolan i London, vilket skiljer sig väldigt mycket från den svenska skolan! Jag och maken ”gjorde” Åhus medans hon var där och just den här dagen var det så här kul väder! Vem var det som bestämde att vi inte skulle åka till Maliis???? 🙂

Sverige Påsk (17)  Sverige Påsk (16)

Vi åkte till Lund och Malmö – i Lund lunchade vi hemma hos min kära vän Therese! Dottern Maja hade fått komma hem från skolan och mormor Gunnel kom också förbi en sväng! Jag och Therese bodde i varandras ficka när vi var små och gjorde mer eller mindre allting ihop och jag har många glada minnen från alla deras olika lägenheter och hennes morföräldrars hem!

SANYO DIGITAL CAMERA

Therese är filmregissör och har precis kommit ut med en ny kortfilm Lost in Stångby med Loa Falkman i huvudrollen! Gå in och kolla deras hemsida HÄR!

Lost in Stangby.jpg

Vidare till Malmö för lite shopping och besök hos Katrin, Micke, Heidi & Harry – supertrevligt som vanligt men också sm alltid, alldesles för lite tid!

Sverige Påsk (18)  Sverige Påsk (19)

M hängde med sina kusiner en del under veckan – Anna, Emma, M och Maja.

Sverige Påsk

Vi var ute ett par kvällar – god Indiska mat en kväll med min bror & ett par kompisar och middag på tu man hand för mig och bästa kära vännen Cia på en av stans pubar – en kul, lite knasig och oförglömlig kväll! 🙂

Vi hände i mor & fars sommartorp – en av de enda ganska fina dagarna när vi var hemma! Mannen min fick gå i skogen och också uröva en av hans favoritsysselsättningar – hugga ved!

Sverige Påsk (25)  Sverige Påsk (24)

Sverige Påsk (28)  Sverige Påsk (30)

Vi hann äta Otto glass – i regnet – och fikade hos Cia & Krille, här med Kalle och Anna !

Sverige Påsk (36)  Sverige Påsk (38)

Fortsättning följer – Kvartsamtal på M’s skola väntar! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s