Extrema Vändningar

Igår var det soligt och sommarvarmt hela dan och man kunde sitta ute och sola lite. Idag har det mer eller mindre regnat hela dan, varit grått och lite småruggigt.

Jag vet att ni har helg  i Sverige men här i England firar de ju inte första maj som hemma – vi får i alla fall långhelg eftersom det är Bank Holidag på måndag och alla är lediga!

Jag har ju glömt att skriva om helgen som var –  en gammal kompis till mig Sofia och hennes kollega kom och sov över här i lördags! De hade varit på konferens i Coventry och mellanlandade hos oss på vägen hem. M sov hos en kompis och det blev en trevlig kväll på puben – en av våra vänner Val fyllde år och hade passande sin födelsedagsdrink samma kväll! (Vi köpte en Kaptens mössa till honom eftersom han har sin egen båt….och han hade den på sig hela kvällen!)

011  010

I söndags vinkade vi av dom på förmiddan’ och drog in till Kensington för att fika med Ann & Hunter, som var på London besök över helgen. Jag och Ann har känt varandra sen typ 1996 eller nåt när jag sjöng i kören på Svenska Kyrkan med hennes flatmate, och vi brukade träffas på puben efter körövningarna och på den vägen är det! 🙂

”Busy” dagar framöver – ikväll ska jag göra Pub Quiz som vanligt med vårt lilla Quiz gäng,  in till West End och jobba imorron, mannen min ska på Kill-Pub-Kväll i Richmond imorron, på lördag ska jag ut och äta med mitt Mamma-gäng (våra barn brukade gå i samma klass och nu försöker vi träffas allt som oftast och äta, skvallra och dricka gott!), på söndag ska M sova borta igen – 13års-övernattnings-party – och vi ska träffa kompsar på puben vid den där stora floden! 🙂 PUH!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s