Mallis

Igår fick jag en genial ide! Varje år när vi har bröllopsdag, försöker maken och jag göra nåt speciellt, bara vi två. Tidigare år har vi åkte ner till kusten, sovit på nåt B&B, ibland bara gått ut och åtit nåt gott men det har också blivit helgresor till Rom, Valencia , Paris och förra året Gibraltar.

Vi skulle egentligen inte åkt nånstans i år men hipp som happ igår kväll bokade vi en lite mini-break till Palma på Mallorca! EN natt i Palma i slutet av juni! Vi åker tidigt, tidigt på morronen och kommer tillbaka sent, sent dagen därpå. Och visst är det lönt att bara åka iväg över en natt – man hinner med så mycket mer än vad man tror. Vi har för sjuttsingen åkt till Paris bara över dan och det funkade hur bra som helst!

Vi gillar båda Mallorca och har varit där ett par gånger innan, så vi har gjort beacherna och vi har kört på slingriga vägar i bergen och vi har varit på klostrena och vi har varit på marknader, så nu blir det en City Break istället! Vi bor på 4*’iga Hotel Continental mitt inne i Palma så nära och bra till allt!

Maken kan gå på sitt älskade El Corte Ingles och sin favorti-Loafers-affär och vi kan äta gott och dricka precis vad vi vill, när vi vill! Kanske tar vi tåget till Soller som mannen min alltid har velat göra och spenderar dagen på stranden – kanske vi bara strosar runt i Palma. Bara för att vi kan!

Extravagant??? Så in i helsikes fantastiskt super Extravagant!!! Men det kan man väl få unna sig ibland – speciellt när man har varit gifta i 21 år! 🙂

En reaktion på ”Mallis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s