Och nu Sydney!

Vi har länge dividerat om vi ska åka till Sydney eller inte och hälsa på min svåger & hans lilla familj, och igår åkte jag och maken in till Kensington för att gå till Trailfinders och ta reda på lite mer! Vi ville sitta ner med en riktig levande person och prata face to face om det, istället för att klicka fram nåt på datorn.

057

Och vi skulle ju bara ta reda på lite priser och olika flygbolag så, eftersom vi hade för oss att vi ville göra nåt stop-over nånstans i Asien på vägen…..MEN….de priset vi fick reda på var lägre än vad vi hade väntat oss så…..nu vi åker till Australien i augusti! (och jag VET att det är deras vinter där då och jag VET att det inte kommer att va någon tropisk värme men vi vill helt enkelt inte åka dit när det är 45c och man knappt kan gå ut och dessutom är sommarlovet det längsta lovet!) Så tyvärr blir det inget Sverige besök för oss denna sommaren!!!! Lite trist men vi var precis hemma vid påsk och vi kommer tillbaka till jul!

Vi kommer att vara iväg i tre veckor allt som allt – på vägen dit mellanlandar vi i Kuala Lumpur och bor på 4*’iga Traders Hotel i en natt.

Det ligger visst precis vid Petronas Towers (som visst typ är en symbol för Kuala Lumpur) .

Vi stannar i Sydney i två veckor ( vi vet fortfarande inte var vi ska bo men det ordnar sig! 🙂 och sen på vägen hem, stannar vi i Kuala Lumpur igen i två nätter på samma hotell!

Och det är hit vi ska – Coogee Beach strax utanför Sydney, och min svåger bor precis där på andra sidan stranden!

Familjen S ska åter igen iväg på äventyr!!!! 🙂

3 reaktioner på ”Och nu Sydney!

  1. Härligt. Min man och jag åker till Australien över jul/nyår igen, för 6:e gången. Hans syster och svåger bor där och min man bodde utanför Sydney i slutet av 60 talet när hans föräldrar emigrerade (£10 poms som de kallades då). Min man är från Manchester från början och under några månader bodde han också vid Coogeee beach, delade hus med några kompisar. Ett år åkte vi med Malaysian Air och bodde på hotell precis vid Petronal Towers. Ha det så skönt, det är egentligen ganska lagom väder där i Augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s