Långhelg …Igen!

Solen lyser väldigt mycket med sin frånvaro idag men igår var det sååå soligt och somrigt! Men det är ju Bank Holiday Monday idag, alltså helgdag, och då brukar det alltid regna! Slår nästan aldrig fel!

Vi körde till tjejernas farmors hemstad i lördags och släppte av lill-tjejen på grönbete, hon har många kompisar där och mår bra av lite miljöombyte ibland! Storasystern var och hälsade på sin farmor veckan innan i ett par dagar. På kvällen när jag och maken kom hem igen, gick vi ner till puben där fotbollsfinal och ölfestival lockade!

015

Igår körde vi och hälsade på äldsta dottern + pojkvän, och åt god Sunday Roast! De bor precis vid The Olympic Park!

020

Jag och maken stannade till vid Covent Garden på vägen hem, jag skulle investera i ett par nya Birkenstock (jag har hört att de ska va väldigt trendiga i sommar!) och London visade sig från sin bästa sida!

023

Och det blev en liten snabbis inom SugarSin som säljer svenskt smågodis! 🙂

068

073

075

076

Vi har hittat boende också när vi är i Sydney! Vi har hyrt en lägenhet 5 min gångväg från min svågers! Nära och bra och pappan i familjen ringde i förra veckan och vi fick oss en liten pratstund! Vi hyrde genom websiten Airbnb, där folk hyr ut sina egna hus,lägenheter och rum och det blir oftast billigare än hotell! Fördelen med att ha en vanlig lägenhet är ju att vi slipper äta ute varje måltid och man har tvättmaskin och alla nödvändigheter till hands!

Det är mycket som händer de närmaste månaderna, mycket som ska organiseras och fixas, fester och en del helger iväg osv.

40-års fest och en annan födelsdagsfest….Awards Evening för dottern M…Skol Summer Fair som alltid är kul men detta året på nya skolan (men vi kommer nog att gå på den de har på hennes gamla skola också!)

Dottern J ska flytta ut ur sitt hus i Unversitets-staden och vi kommer att köra där ifrån med fullastad bil. Vi sover på hotell så vi får en helg vid havet på köpet!

Båda döttrarna ska på Harry Potter studio Tour – galna i HP som de är!!!!

Bröllopsdag på Mallis!

Dottern J ska till Barcelona med pojkvännen och hans familj!

Konsert med Elvis Costello i Kew Gardens! Yay!!!!!

Och sen är det Examen med stort E men det tänkte jag berätta om i ett separat inlägg snart! Hotellnatt och lite lugn firande. Och dagen efter vi kommer hem, åker vi iväg igen morronen efter för en helg vid havet med många vänner och ett annat B&B.

Och sen är det Somma Lov. Och vi åker till andra sidan jordklotet.

Hepp! 🙂

 

 

2 reaktioner på ”Långhelg …Igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s