Upp & Ner

Denna vekcan har det verkligen varit upp och ner och snabba vändningar! Vi har ahaft allt från Monsun regn och höstväder till strålande sommarväder. som idag!

Skolan har börjat och M klarade 3 dagar denna veckan innan hon blev lite dålig, illamående och allmänt Blää, så hon har varit hemma igår och idag. Igår kväll var det ju Awards kväll på M’s skola och det hade hon sett fram emot, så vi körde dit en sväng men åkte hem igen eftr en halvtimma eller nåt, eftersom hon inte mådde bra! Men hon fick pris i alla fall! Diplom för Good Effort in Art och Excellence in Religious Studies, men den sistnämnda fick hon efter vi hade åkt hem! De delar ju ut sådåna här priser för att uppmuntra de barn som visar mer talang än andra i vissa ämnen och som är mer High Achievers och duktiga i skolan.

016

017

Imorron är det ett stort Street party här i den lilla typ byn som vi bor i – alla går man ur huse och en hel gata nere vid floden stängs av och där finns stånd, mat och musik och det brukar för det mesta va riktigt trevligt! 🙂

På söndag kör vi tillbaka till Svärmors hus – M glömde kvar några saker där + att jag &  maken ska hjälpas åt att städa hennes hus lite, för det behövs verkligen! En kombination av gammal tant, inpyrd rök, smuts och inkontinent hund gör att det inte luktar speciellt trevligt i hennes hus. Inte min favoritsysselsättning en söndag men det måste göras! Bara att bita ihop och skura för kung och fosterland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s