En Helg Vid Havet

I lördags körde vi till Canterbury för att hj lpa till att tömma J’s studentrum i huset hon har delat med två andra tjejer. Hon har inte varit där speciellt mycket utan har pendlat för det mesta men eftersom kontraktet snart är slut, var hon ändå tvugnen att ta hem sina saker.

037

Vi åt lunch i Canterbury och strosade runt lite, köpte nya trainers till Molly och maken fick sin dos av second hand affärer! Efter den lilla shoppingturen körde vi till Margate, där vädret bjöd på sol!!! Vi fikade på The Turner Contemporary och väldigt passande , så hade de satt ut strandstolar på altanen med utsikt över stranden! 🙂

043

SANYO DIGITAL CAMERA

Middagen intogs på ett Fish & Chips ställe i Whitstable – också kallat Nightsbridge on Sea numera! Whitstable är berömt för sina Ostron och har ens stor Ostronfestival varje år!

069

051

Vi sov på ett hotell strax utanför Whitstable och dagen efter var väldigt passande nog Fars Dag här i England! Frukost intogs på ett litet cafe vid havet i Seasalter, inget kanonväder precis med blåsigt nog att försöka flyga drake!

058

Vi hämtade J och packade bilen full med väskor och körde en lite nostalgi runda runt Campus…mest nog nostalgiskt för mig och maken!

065

Huset J bodde i under första året när de bodde på Campus….

066

Det medeltida tornet mitt inne i Canterbury som hon delade med två andra under det andra läsåret…

036

Som de flesta vet vid det här laget, så har min dotter läst History and Philosophy of Art vid University of Kent – 3 årig kurs med mycket uppsatser! Men 3 år har gått fort på många sätt och vis – kanske inte så fort för henne men hon har klarat det i alla fall! 🙂 Från Campus har man utsikt över Canterbury och Katedralen där hon kommer att ta examen nästa månad!

061

Sen körde vi till Whitstable igen, strosade runt lite, satt vid havet och gick och åt Fars Dags middag!

068

Och snipp, snapp snut så var den helgen slut! 🙂

En reaktion på ”En Helg Vid Havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s