Ny Klocka!

Jag bryr mig egentligen inte så mycket om klockor – i tonåren var det bara Swatch som gällde och jag hade otaliga både med och utan lukt och i regnbågens alla färger! En av de första var rosa och luktade jordgubb…eller det var kanske hallon!

De senaste åren har jag mest haft plast-slit-och-släng klockor runt 100-lappen och det har passat mig bra! Inget man behöver ta hand om liksom!

Mannen min tycker att man ska ha i alla fall EN ordentlig klocka, vilket resulterade i att dottern J på sin senaste födelsedag fick 2 klockor – en Tissot av oss och en Skagen av pojkvännen. Maken har en av de där klockorna som börjar på R och är dyra men den har han haft i 25 år eller nåt.

MEN!!!! Jag har lääääänge haft som lite hemligt önskemål att införskaffa en Michael Kors klocka och när nu maken min ska köpa ett fotbolls-säsongskort till favoritlaget, så brukar vi ha som lite lös regel han och jag, att rätt ska va rätt och jag får nånting också! 🙂

Så nu är jag lycklig ägare till just en sån där klocka som jag ville ha – en Michael Kors Wren !!!! (och den kostade mindre än hälften av vad säsongskortet gör!!!!!) 🙂

018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s