Snart Lov!

Insåg precis att jag inte har skrivit på ett tag! Men det har varit busy, busy, busy ett tag här nu! Många bollar i luften samtidigt så ibland vet man knappt vilken dag det är eller vart man ska vända sig!

Jag har jobbat mycket i alla fall, förra veckan varje dag och halva veckan blir det denna veckan. Mannen min har lovat en massa kunder saker tillbaka innan vi drar på semester, så då blir det bråda tider!

Imorron börjar vårt sommarlov…ja, egentligen inte förräns på fredag men M går sista dagen imorron! Och det ska bli så sköööönt med lov! Sova länge och slippa höra allt tjej-tjafs som pågår i skolan och runtomkring! M ska åka till sin farmor nästa vecka i ett par dagar, få lite väderombyte och umgås med sina kompisar som hon har där – och så får jag och maken ett par dagars break också!

På torsdag tar dottern J sin Universitetsexamen! Kläder och dylikt är inhandlade och allt är klappat och klart! Vi har köpt Examenspresent men vad det är kan jag inte avlöja här än! 🙂 Tack för alla meddelande och lyckönskningar från när och fjärran – farbror och (nästan)faster i Australien har varit jättegulliga och visat sitt support enormt för J, de har ringt och skickat saker och har varit enormt stolta!

Många som man inte hade tänkt sig skulle höra av sig,  har gjort det och det uppskattas enormt – och vissa som man hade trott och väntat sig skulle hört av sig och visat sitt support,  har inte gjort det men man kan ju inte tvinga folk att bry sig! Ledsamt men vad kan man göra! Många lever i sin egen värld med skygglappar och då får de ju göra det men visst blir man besviken ibland, speciellt när man många gånger lägger ner sin egen tid och är noga med att uppmärksamma högtider men aldrig får nånting tillbaka. Men, men…livet går vidare och VI ska fira sjuhelvets mycket på torsdag för VI är enormt stolta över vår dotter och hennes prestation!

Imorron kommer jag att beta av en sak på min Bucketlist – jag har alltid velat se Elvis Costello live och imorron kväll ska jag och maken gå och titta/lyssna på honom i Kew Gardens! Woop Woop! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s