Costello, Examen & Havet

Hemma igen efter en helg vid havet i glada vänners lag men mer om det senare!

Det har varit en väldigt intensiv vecka och det har hänt myyyyycket!

I onsdags var jag och maken och kollade på Elvis Costello i Kew Gardens. De har alltid något som heter Kew the Music varje sommar med utomhuskonserter. Jag har alltid velat se Costello live, det är mycket 80-tal över honom för mig med många minnen och visst var det bra! Man kan ha picknick med sig och sitta och njuta i gröngräset men vi brydde oss into om det i år för vi kom dit ganska sent ändå!

Elvis Costello (2)

 

Torsdag – J’s Universitets Examen Day! Vi var uppe i ottan, gjorde oss i ordning  och körde till Canterbury. Mötte upp J och pojkvännen Dan för lite tidigt lunch och J var nervös som bara den! Ca 350 studenter tog examen bara i hennes ceremoni och om man sen räknar minst 2 anhöriga per studen, så blir det ganska många i den där Katedralen! Vi följde med henne och hämtade ut hennes Cape och hatt, och sen gick vi vidare till själva Canterbury Cathedral!

065

 

”But first, let me take a Selfie!!!!” Lillasyster M som nu faktiskt nästan är längre än sin Storasyster, trots 8 års ålderskillnad!

2014-07-21 17.23.27

Vi fick köa för att komma in eftersom det inte fanns numrerade platser, men vi hade turen och hamnade på sjunde raden framifrån!

068

072

Och visst är det ett pampigt ställe att ta examen i! Tyvärr så fick man inte ta kort eller filma under själva ceremonin men vi ska köpa DVD sen när den kommer ut!

Den Engelska komikern Harry Hill fick en Honorary Degree under samma cermoni och höll och roligt tal, som livade upp stämningen lite! Han tog en Selfie och la upp den på Instagram och jag är faktiskt med på den, ja litegrand i bakgrunden i alla fall!

2014-07-21 17.24.50

Alla studenternas namn lästes upp i alfabetisk ordning , de hämtade sitt diplom och gick och satte sig igen! Efter ca 1 1/2 timmes konstant klappande , var det över och de tågade ut!

 

107

Väl ute, så fick vi ju hitta henne bland alla dessa människor!

108

Och sen blev det en massa obligatoriskt phototagande såklart!

091

Och M ville ju också prova såklart! Kanske om några år eller så…..:-)

086

 

 

Och hatt kastning såklart!

109

 

Och ett familjefoto också såklart!

113

Vi gick och fikade lite eftersom J var utsvulten efter att varken kunnat äta frukost eller lunch, pojkvänne Dan hade M’s hatt på sig ganske myckt under dan, han tog examen för 2 år sedan men de hade ingen hatt, så han tog chansen nu!

106

J lyckades också få några bilder med bästa vännen Hayley, som tog sin examen senare på dagen. De bodde ihop i 2år utav 3 när de pluggade!

121

123

Och här är det – Diplomet som de har jobbat så hårt för!

126

Vi gick ut och ät en fin och god middag med Champagen såklart….lillasyster fick också smaka men tyckte inte alls det var gott! 🙂 Staden Canterbury gratulerade också sina studenter!

128

Dagen efter åkte vi ner till Seasalter, strax utanför Whitstable och njöt av det fina vädret – det var nästan fööör varmt och mannen min t.o.m badade!

Seasalter (3)

Tween’en valde dock att mest sitta i skuggan!

Seasalter

J fick förresten en Michael Kors väska i Examenspresent – paketet var så stort så det fick ha eget säte på bussen efter jag och M hade varit och köpt den!! 🙂

038

3

Och sen har vi varit iväg i helgen också men det får bli ett eget inlägg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s