Brightlingsea, Injektioner och Barnledigt

I helgen var vi i Brightligsea, som ligger i Essex, nordöst om London vid havet. En kompis till oss har en segelbåt där och det är andra året i rad som vi i vårt kompisgäng har tagit oss dit över en helg. De flesta campade men vi bodde på B&B.

Brightlingsea (3)

M hängde med ut och seglade och badade nästan direkt när vi kom dit, och vi andra föräldrar satt på The Yacht Club och drack Pimms! 🙂 Det är så kul för alla vi vuxna känner varandra så väl och har hängt ihop sen vi flyttade hit till vår lilla stad, och barnen har oftast gått i samma skola och kommer väldigt bra överens och har kul på sitt håll, och åldrarna är typ 8 – 17 år.

SANYO DIGITAL CAMERA

På kvällen samlades vi på Campingplatsen men senare på kvällen började det regna, blixta och dundra som bara den och då tryckte vi ihop oss i ett förtält!

 

Brightlingsea (8)

 

 

Brightlingsea (9)

 

Mannen min på översta bilden och från vänster Joe, Matthew, Tracey, John och Fiona.

Brightlingsea (10)

Och på denna från vänster Lisa, John, Helen, Joe, Adam, Tracey och Lucy.

I söndags var det fortfarande väldigt varmt fast inte så soligt, så vi gick och badad i utomhuspoolen, eftersom det är så lerigt på botten precis vid stranden.

Brightlingsea (11)

I måndags fick vi våra rese-sprutor, inte för att vi ska ut i djungeln eller bushen precis men ändå! Stelkram och Tyfus + ett par andra som bonus, och jag har fortfarande ont i armen fastän det faktiskt inte gjorde ont när jag fick dom!

Igår körde vi M till hennes farmor för ett par dagars grönbete! Win win – hon får hänga med sina kompsiar och vi får lite vuxen-egen-tid! Det är otroligt varmt här just nu och jag jobbar varje dag med mannen min, mycket jobb som ska bli färdigt innan vi åker iväg men som tur var har vi AC i vår lilla workshop nu! Yay! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s