Nu drar vi!

3 packade resväskor klara, incheckade, taxin bokad till imorron bitti och handbagagen mer eller mindre färdiga också….imorron åker vi till Malaysia och sen vidare till Australien! Yikes! Denna resa som hela tiden har varit så lång fram i tiden, är nu runt hörnet! Vi åker vid lunchtid imorron och är framme på torsdag kväll med mellanlanding i Kuala Lumpur i 36 timmar.

Sist vi gjorde en riktigt lång resa var 2005 och då till Indien, året innan det var vi i Thailand. M var 2 1/2 och 3 1/2 år då – nu är hon snart 13 – och hon kommer inte ihåg så mycket ifrån de resorna. J var 11 och 12 år då och denna gången följer hon inte med alls utan stannar hemma, lite trist men hon är ju vuxen nog att bestämma själv! Hon var hemma i ett par dagar förra veckan och det tog emot att säga hej då denna gången….

Anyhow, vi färgade håret på M häromdagen – hon har länge velat göra dipdye igen och nu när skolan är slut är det ju inget som hindrade! Det blev blålila denna gången och nej, det är inte ”permanent” utan den tvättas bort allt eftersom!

009

Mannen min jobbade sin sista dag i fredags, han har verkligen jobbat mycket den senaste månaden och såhär pigg var han när han kom hem…

012

Vi hamnade i Richmond i lördags och där var nån sorts musikfestival och mycket folk, och mysigt vid floden som vanligt!

017

020

Vi hade lovat M att gå och kolla på Dawn of the Planet of the Apes men nja, jag tyckte nog den förra var bättre…liiiite väl utdragen var den!

OK, tillbaka till resan – mannen min är redo!!!! Han ser ut som en flashback från 80-talet…..Det är bäst att låta honom böka och ha sig som han själv vill och uppspelt har han varit till tusen! Jag och M insisterade att vi skulle ha en resväska var, istället för att knyckla ihop allting, och vi vann!

022

Och jag har packat min trogna Longchamp väska, den har varit med om mycket den och sett många olika platser, – Raybans, platta, plånbok, nack-kudde och ögonmask, iPod, ett par Beck Söndergaard sjalar (bra att ha som tunna filtar), liten väska med tandborste etc och riktiga hörlurar!

025

Jag ska försöka blogga lite medans vi är iväg, vi har WiFi i lägenheten vi hyr så det ska nog gå! Annars kommer jag nog mest att lägga upp på Instgram och där heter jag cecuk72.

Vi hörs –  ifrån Asien nästa gång! 🙂

 

 

 

En reaktion på ”Nu drar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s