Vi har det bra!

Ok, försöker igen då! Just nu jetlagged på ett hotellrum i Kuala Lumpur, Malaysia!

Vi anlände hit igår, safe and sound, efter att ha flugit i 12 1/2 timme från Heathrow. Lite lååååångt och liiiiite drygt, speciellt halvvägs… ” Nu är det baaara 6 timmar kvar!!!” sa mannen min.

Jag betade av 4 och en fjärdedels film – Trancendence, The Other Woman, Midnight in Paris, Spiderman 2 och The perks of beeing a Wallflower, som jag tänkte titta vidare på ikväll! Superbra med sin egen touchscreen tv bak på varje säte, med fjärrkontroll t.o.m! Helt ok mat men sen gillar jag ju också flygplansmat!

Taxi till hotellet och när vi väl kom upp till rummet var klockan närmare 3 på morronen ”vår” tid, så vi stupade i säng allihopa och sov några timmar! Vi bor på 4*iga Traders Hotel mitt i Kuala Lumpur, 33 vånigar högt och vi bor på 23e.

Efter lite sömn och lite välbehövd mat i magen, tog vi en taxi till China Town och vilket amazing ställe! Billigt som vara den och kopiornas Mekka, skitkul att pruta och vi fick lite fynd! Varmt och fuktigt som bara den med säkert 30c på kvällen! Vi avslutade kvällen med en drink på Sky Bar’en på vårt hotell!

Idag ska vi kolla in en Shopping Mall som ligger mitt emot hotellet, idag är det M’s val!!!

Ikväll åker vi vidare till Sydney – 8 timmars flygresa – och tidigt imorron bitti väntas vi vara framme hos svåger, svägerska och lilla kusinen.

Det känns konstigt att vara här men ack så spännande! Jag gillade verkligen Asien sist vi var här för snart 10 år sen! Det är en väldigt lång resa men värt det! Billigt, god mat och helt annorlunda!! M kommer inte ihåg så mycket från när vi var här sist, men hon har varit såååå duktig! Inget knäll eller klagande, hon är verkligen lätt att att resa med!

Jag försökte lägga upp bilder här igår men hela inlägget försvann, så nu finns bilderna på Facebook och Insta istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s