Från KL till Sydney

Och nu är vi Sydney! På andra sidan jorden!

Vi åkte ifrån Kuala Lumpur igår kväll och landade i Sydney tidigt imorse. Diger hotellfrukost avnjöts inte riktigt till fullo denna gången – M var seriöst jetlaggad och jag var inte långt efter, så vi sov en stund till efter frukost.

Mittemot vårt hotell ligger ett STORT shopping centre, Suria KLCC, som M ville kolla på. Myyyyycket folk och smått kaotiskt vid lunchtid,  så efter ett tag gav vi upp! Inte alls så mycket billigare än i UK! Jag fick en våg av jetlag som kom över mig och jag mådde inte alls bra, somnade på vippen på Starbucks och började gråta av utmattning när jag vaknade!

Flyresan hit gick bra, mindre plan denna gången och mindre folk, så mannen min och M kunde ligga ner lite och sova. 8 timmar i mörker – inte mitt ideal flygväger direkt men det gick!

Farbror Luke mötte upp på flygplatsen och det blev ett kärt återseende! Och sen körde vi hem till dom i Coogee för att träffa kusin Pennie och Lukes tjej Rachael.

Jag och M gick och sov ett par timmar och nu har vi intagit vår lägenhet, som vi hyrt. Skitfin och stor och bara runt hörnet från Aunt & Uncle! Nu ska vi rea till oss lite och förhoppningsvis sova lite mer ordentligt i natt!  :mrgreen:😘👍💵

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s