Bondi och Port Stephens

Jaha,vilken dag är det idag???? Man blir lite vilse….

I onsdags hängde i på Bondi Beach hela eftermiddan…det är ju inte alltid varje dag man kan säga det!!!! Soligt fast ganska kall vind! M fick äntligen skateboarda längs med stranden på Bondi….och Pappan, den gamla skateboardräven, provade på också!!!!

I torsdags packde vi ihop övernattningsväskor och drog till Port Stephens, ca 3 timmar med bil norr om Sydney. Luke och Rachael hade bokat en Eka stuga över natten. Vi stannade till halvvägs på en Wildlife Park, där många av djuren spatserade runt fritt. Vi såg Koalas, Kängurus, Wallabies, Emu och en himla massa andra. När vi åt lunch,försökte en Emu stjäla vår mat och rätt som det var så hade vi en Känguru under bordet!!!!! Men den var tam och hette Little Girl!

När vi kom till stugan, så hade den en uppvärmd Jacuzzi utomhus, så vi hoppade i allihopa! 33c i vattnet och det var ganska häftigt att sitta där i den Australiensiska bushen och lyssna på Coocaburrans skrattiga läte!!!!

Dagen efter, i torsdags, fick mannen min sin önskan uppfylld – vi åkte på en 3 timmars båttur för att se om vi kunde se valar – och det gjorde vi!!!! 2 stycken som kom upp och visade sig med jämna mellanrum och vi såg delfiner också. Gungade gjorde det ganska rejält ute på det öppna havet med det var fint och soligt – M var ganska glad när vi kom tillbaka på torra land!
Efter lite lunch, körde vi till ett Shark & Ray Centre, där man kunde mata hajar och stingrays, så det gjorde vi! Liiiite läskigt att klappa på dom med det var kul!

Idag har vi tagit det lite lugnt, alla var trötta efter gårdagen och även om vi mer eller mindre är inne i rätt tid nu, slår jetlagen till ibland och det är inte så kul! Vi tog oss in till Sydney på eftermiddan och gick på Madame Tussauds i alla fall och det var kul! M gjorde en vaxkopia av sin hand och hon blev nöjd!!!

Det har har vart dåligt väder hela dan idag med regn, så vi får se vad vi hittar på imorron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s