Sjukdag & lite funderingar

Idag fick det bli en ”hemmadag” i lägenheten – M mådde dåligt under natten och kräktes ett par gånger och mamman fick inte så mycket sömn hon heller!
Det har regnat otroligt mycket i natt också, så egentligen var det en ganska bra dag att stanna inomhus. Det var skönt att bara slappa runt, småsova lite och hinna med att plocka undan och tvätta lite.

Det blir ju väldigt intensivt och man är igång från morron till kväll och det blir inte många vilostunder + jetlag på det, så hinner tröttheten ifatt en ibland! Dessutom spenderar man tid med människor man inte brukar se så ofta och även de ralationerna blir intensiva.

M blir lite avundsjuk på lillkusinen ibland – hon är ju alltid van vid att vara minst och få mest uppmärksamhet och nu är där en liten 1 1/2 åring som står i centrum! Och vi är ju faktiskt inte heller vana vid en lite baby – man är ju van vid att kunna göra vad man vill och utan så mycket förberedelse och nu tar allting så mycket längre tid!

Nu har vi fem hela dagar kvar och vi har mer eller minde planerat vad vi ska hitta på, förhoppningsvis mår M bra igen imorron och kan sova ordentligt inatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s