Sydney & Wollongong

Igår mådde M mycket bättre efter att ha sovit i 12 timmar och lyckade äta lite också! Mannen min var barnvakt till Pennie ett tag, så kom inte igång tills lunch!

Det regnade otroligt mycket…igen…så vi tog en taxi in till Sydney och Art Gallery NSW ( New South Wales), åt lunch och kolla runt lite. Ett bra sätt att hålla sig torr på! Ett par Picasso’s och en Van Gogh senare, tog vi oss in till George Street, typ Sydneys Oxford Street, mannen ville kolla in Queen Victoria building, en väldigt gammal byggnad som har gjorts om till en shopping mall. Vi köpte fler Ugg boots – denna gången till J och M – såååå billigt här, halva priset!

Idag har det också regnat men vi bestämde oss ändå för att göra en liten road trip. Vi körde söderut mot Wollongong, ca 1 1/2 timme härifrån. Tyvärr så var vägen genom nationalparken stängd pga översvämning!!!
Vilda vågor på havet och stormvindar och det var inget strandväder precis!
Vi körde till Nan Tien templet utanför Wollongong – det största Buddhist templet på det södra jordklotet! Jag gillar verkligen tempel, kloster, kyrkor och katedraler! Så fridfullt.
Och imorron ska vi vara barnvakt hela dan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s