Hej Jetlag och Sammanfattning!

Nu har vi nästan varit hemma i en hel veckan men det känns som mer!

Jetlag’en sitter i fortfarande och det börjar bli liiiiiite trist nu, känner mig som 90 när man inte kan hålla sig vaken längre än till 21.30 tiden, det känns som om man har bomull i skallen mestadelen av tiden och minnet har faktiskt inte varit det bästa, men man får ju kämpa på! Vi sover i alla fall om nätterna och är inte klar vakna mitt i natten och vakna tidigt på morronen kan ju va bra nu när skolorna börjar igen!

Maken har börjat jobba igen och jag har systematiskt börjat gå igenom huset rum för rum och sorterat ut en himla massa saker som man samlar på sig fast aldrig använder, och vi har alla alldeles för mycket av den sortens saker! Dottern M vill göra om på sitt rum men det krävs först och främst att alla lådor och skrymslen gås igenom, och det började vi göra häromdan. Hon fyller ju tonåring om en månad (hjälp!) och vill ha ett lite mer ”vuxet” rum. En del slängs men det mesta går till Charity shops.

Dottern J trivs som fisken i vattnet på sitt nya jobb – hon tycker det är intressant och kollegorna är trevliga & snälla!

Ibland får man nypa sig i armen och tänka ”Var vi verkligen iväg?” och ”Var vi verkligen på andra sidan jorden?”. Det var en sån där resa som det kommer att ta ett tag att smälta. Alla nya intryck, platserna, människorna, värmen, lukterna, kontasterna.  Efter att har pratat om det i flera är , så gjorde vi verkligen det och det är absolut inget vi ångrar! Tvärtom så känner man att det ÄR verkligen en stor värld där ute och att man ska ta chansen att se den. Jag har alltid gillat våra långa resor och alla intryck de ger, man börjar tänka lite annorlunda efter varje resa. Men det ÄR långt, det är absolut inget man kan sticka under stol med! Och det ÄR jobbigt! Men jag skulle rekommendera det till alla som har lusten – RES!

Vi har redan börjat prata lite om nästa resa, vi vill alla åka västerut! 🙂

En reaktion på ”Hej Jetlag och Sammanfattning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s