Infektion & Party

Sen vi kom tillbaka från Australien har mitt högra öga varit våldigt blodsprängt och känts irriterat, så jag gick till Mr Doctor häromdagen och mycket riktigt så var det en ögonfektion som jag hade dragit på mig, antagligen från den torra luften på planen. Så ögondroppar i en vecka eller så, Yay!

Veckan har rullat på som vanligt, storstädning av huset eftersom vi hade Party igår kväll men mer om det senare!

Jag och mannen min gjorde en lite roadtrip ner till Kent i onsdags!

003

 

Han skulle dit och deal lite med jobb så jag hängde på! Efter att han var färdig, körde vi in till Canterbury och åt lunch på vårt favoritcafe, gick en sväng  och blev lite nostalgiska över J’s universitetstid . Mycket turister den dan!

005

 

J och pojkvännen har haft det bra i Sverige och har hunnit med både att fiska och gå på handboll och heja hemmalaget IFK Kristianstad! Lite dåligt väder bara men det är ju överkommligt!

M har börjat på sin Scoutgrupp igen för säsongen och de planerar redan kul saker inför hösten med både konsertbesök på Wembley och läger!

006

 

Vi var inne istan och jobbade en sväng i fredags och lunchade på Whole Foods i Kensington oh passade på att handla lite snacks till vår fest. Vi fick ideen att ha en liten Back to School End of Summer fest – eftersom vi inte har träffat så många av våra kompisar under sommaren, de flesta är ju ute och far och flyger, precis som vi gjorde, så en bra anledning att partajja lite! Lyckad fest som vanligt med uppemot en 40 pers och en massa ungar! Så idag är vi lite trötta i mössan och unnade oss en brunch ute! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s