I Punktform

Shit vad förra veckan bara försvann! Vi hade supermegaväder med 26C i flera dagar och superkvavt men nu har det tagit sig ner till runt 20c, vilket ju fortfarande är ganska varmt men mer behagligt! Vi kör lite punkform i detta inlägget!

I onsdags hade de Disney Party på scouterna och vi hade hela huset fullt av tjejer som skulle göra sig iordning! Det var mycket specifikt med kläder och framför allt makeup! M längst till vänster Rapunzel, Charlotte var Boo från Monsters Inc, Lucy var Tinkerbell, Eloise var Meg från Hercules och Rachael…ja hon var Dorothy!

003

 

I torsdags var vi inne istan och jobbade och lyckades passa in det så pass bra att vi träffade dottern J på hennes lunchrast! Vi satte oss mittemot hennes jobb på en Spansk restaurang som hade jättegod mat och catchade upp lite! Och häng med på lite sightseeing nu!

Jag gick en sväng på Regent Street, som gjorde sig klar för NFL…

006

 

På vägen hem körde vi igenom Hyde Park, som fortfarande är ganska grön!

007

 

The Serpentine…

008

 

M sov över hos några kompisar i fredags och vi gick på födelsedagsdrink vid floden i Chiswick. Detta var vår stampub när vi bodde där!

013

 

I lördags tog vi M och en kompis och stack in till Portobello Road Market, sist jag/vi var där är nog nästan 10 år sen…fastän det bara tar ca 20 min att köra dit hemifrån oss! Maken skulle dit och kolla på ett jobb, så vi hängde på! Denna coola puben ligger på Kensington Church Street, något avblommad just nu men fortfarande fin!

017

 

Mycket folk och inte bara antiker, utan en massa andra affärer och stånd också – ett kul och lite annorlunda ställe att strosa runt på, om än lite turist’igt!

020

 

Hittade bokaffären i filmen Notting Hill!

021

Och vi köpte Bubbletea på Bubbleology såklart!

018

Och vi hittade en Comic Book Shop – M är tokig i Spideman för tillfället – och i bästa Sheldon/Leonard/Raj/Howard anda(The Big Bang Theory) kollade M och Eloise igenom serietidningarna och införskaffade ett par stycken vintage exemplar!

024

 

Igår sov vi länge, städade lite, mannen min rensade i trädgården och vi drog till Westfields en runda.

Ringde och sa Grattis till min tokige, gamle far som fyllde år igår! Synd att vi inte kunde vara med och fika men vi var där in spirit! Puss och Kram! 🙂

068 (2)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s