The Big Gig & West End Firande

I lördags var M och hennes flick scout kompisar på The Big Gig – en stor konsert som hålls ett par gånger om året bara för Girl Guides på Wembley.

010

I lördags var där bara 12 000 skrikande tonårstjejer som hade kul i sällskap med Little Mix, Diversity plus en hel massa andra artister. Kimberly Wyatt från Pussycat Dolls höll i det hela och tog en selfie –  M och hennes kompisar nånstans vid den röda pilen ! M har hållt på med Guides sen hon var 7 år och det är verkligen bra – de får lära sig en himla massa, åker på läger och har kul och jobbar sig till en massa märken! Förra året var de ju i Schweiz på läger och senare i höst väntar ett helg läger som de alla ser fram emot!

020

 

Jag och mannen  min gick ut och åt och sen på bio, vi så den nya filmen Gone Girl som har fått väldigt bra kritik – den var bra med väldigt många twists!!! 🙂

Igår var det dags för M’s födelsedagsfirande! Vi lastade bilen full med ungar och körde in till West End, vi gick på Ripleys Believe It or Not som M har velat gå på länge med vi har aldrig fått tummarna loss!

044

 

På Ripelys finns kuriosa i alla dess former – allt från krympta huvuden till Michael Jackson porträtt gjord av godis, stickade bilar till världen längsta man, valpenisar till The Iron Maiden – you name it, they’ve got it!

026

 

De hade en Interactive Graffitti vägg där de kunde måla och spreja!

029

 

034

 

 

Maskinen som  gör Toot Sweets från Chitty Chitty Bang Bang!

046

 

De har en stor Spegel Laybyrint som de gick runt i ett flertal gånger!

064

 

Vart tog halva Charlotte vägen??? 🙂

061

 

Lång men inte tillräckligt!!!

063

 

De gjorde Lazer Race ala Mission Impossible!!!! Jag kan varmt rekommendera Ripleys om ni har vetgiriga barn eller är vetgiriga själva – ligger mitt i smeten vid Piccadilly Circus!

065

 

Sen mötte vi upp storasyster J och hennes pojkvän och åt middag på Planet Hollywood ! Helt ok mat, bra priser, snabb service och underhållande!

066

 

Man kunde SMS’a in meddelande som sen kom upp på alla TV skärmarna och det gjorde ju naturligtvis kompisarna!

067

 

068

 

Kul ställe för lite äldra barn med mycket saker från filmer!

069

 

070

 

Vi avslutade dagen på Piccadilly Circus innan vi körde hem – från vänster Eloise, Charlotte x 2, Lucy och M.

071

Idag regnar det och känns allmänt höstlikt, ganska lugn vecka denna veckan men det kan behövas – det känns som vi har kört på i 190 den senaste tiden! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s