Bring On Hösten!!!

Nu har det blivit höst även här i London med svalare grader och faktiskt riktigt kyligt på nätterna! Från att ha gått från inga-jackor-alls-på-hela-sommaren, blir det nu till att ta fram och damma av höstjackorna!

I och med att M har växt så det knakar det senaste året, fick det bli en ny höstjacka till henne, Märket Superdry är ju jättepoppis här i England och ”mamma, aaaaalllllaaaa mina komisar har sådana jackor!!!!”  – en smärre vinst på Lotto och en supersnällattgemedsigmamma, så fick det i alla fall bli en Superdry Arctic Windcheater jacka!

upload7962254464088570937

 

Ny vinterjacka har vi också redan fixat, eftersom det blir en jul i Sverige i år, och det blev en mer Parka liknande jacka . Ny lite lättare dunjacka från Barbour fick hon  i fjol och den passar henne än – phew!!!! – nånting som fortfarande passar!!!! 🙂

När vi var i Australien i somras, passade vi på att hamstra Ugg boots och både M och storasystern J fick nya par – vi var tvugna att hålla vid ett löfte om att M skulle få ett par riktiga Uggs när hennes fötter har slutit växa och de har de nog nu…hoppas jag! 🙂

Jag införskaffade hela två par nya Uggs när vi var i Oz, höstjackor har jag redan men en ny dunjacka har jag också unnat mig i år – klappat, färdigt och klart inför hösten/vintern so bring it ON! 🙂

14WAUT_WE463_BLK

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s