Party Igen & Dr Martens

Party nr 2 gick av stapeln i lördags, denna gången hos farmor. Det var ett delat Party med en av hennes kompisar Josh, som också fyller 13 nu i veckan. Vi hade beställt en tårta från Choccywoccydoodah, som har varit M’s högsta önskan ett tag nu! Vi brukar aldrig köpa tårta annars, eftersom makens moster är superbra på att göra ”Charactercakes” men i år var hon i Italien. It’s all about the cake! 🙂

Dav bday (6)

 

Dav bday (7)

 

Dav bday (8)

 

M har som tur är ganska många kompisar där farmor bor och hon tycker alltid det är kul att träffa dom! Från vänster Joe, Kim, Cody och M.

Dav bday (9)

 

Blåsa ut ljusen på tårtan och sjunga Happy Birthday!

Dav bday (10)

överst från vänster: Josh, Lawrie, M, Zac,  Helena, Cody och längst ner Caitlin.

Dav bday (14)

 

Jag och maken gick ut och tog oss en välbehövlig pint på kvällen med en kompis till oss – ganska kul när vi går in på en relativt liten pub ute på landet och precis alla stirrar på oss – spot The Londoners liksom! Likadant om man går ”på stan” i svärmors lilla stad – man sticker ut som Pinocchios näsa och alla stirrar på oss! Fastän man bara har helt vanliga kläder på sig – man går ju knappast omkring i Drag! 🙂

Igår skulle M gå på bio med Cody och hennes familj och se den nya One Direction konsert filmen. Och medans de var på bio i Northampton, passade jag och maken på att köra till Wollaston, nån mil därifrån, för att gå på Dr Martens Factory Outlet. Lite utgående modeller och seconds men otroligt billigt! Mannen min köpte ett par låga skor för £25 och jag ett par boots för £50.

Dav bday (15)

Mina nya Boots! 🙂

Dav bday (2)

Så helt plötsligt efter 20 års uppehåll,  så har jag två par Dr Martens! Jag kommer ihåg att jag köpte ett par svarta DM’s när jag först kom till London för det var ju liksom så Engelskt och lite punkigt och lite grunge’igt och väldigt Camden (som vi hängde mycket i just då). Mitt andra par är ett par Dr Martens gummistövlar och det kan ju komma väl till pass nu i höstrusket!

14822540

 

Så nu är väl äntligen allt födelsedagsfirande över! Phew! Det ska va regnigt och ruskigt hela veckan och vi har inte mycket planerat, för omväxlings skull, men det kan va ganska skönt med en lugn vecka! Och i slutet av nästa vecak väntar vi besök från Sverige!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s