Fast Jobb!

Idag fick dottern J erbjudan de om fast jobb på Konst företaget som hon har jobbat för i ca 2 månader nu! Woop Woop!

il_340x270.579538443_lwbx

 

Provkontraktet på 3 månader går ut i slutet av november och de har redan nu, efter bara drygt 2 månader, frågat om hon vill va kvar! Hon trivs väldigt bra och kommer bra överens med sina medarbetare och de gillar henne också, chefen är imponerad av vad hon har gjort ifrån sig hittills och sa idag att ”de inte kunde föreställa sig företagets framtid utan J!” och det är väl en komplimang om någon! Hon var den näst yngsta som sökte jobbet och den yngsta som blev kallad till intervju. Konkurrensen är hård om jobben här i landet, och framför allt här i huvudstaden men hon har jobbat sig fram till bra betyg och nu skördar hon framgångarna därefter! 🙂

Grattis Älskade Barn! Så i helgen firar vi! 🙂

fireworks

3 reaktioner på ”Fast Jobb!

  1. ÅH! Stort grattis till henne!
    Sånt här gör mig så glad, unga människor som får chansen och som blir sedda för vad de kan.
    Och att du skriver det här för i lagom-landet är det nästan tabu att nämna sånt här… Helt fel enligt mig!
    Två av våra söner har fått liknande chanser i tidig ålder och levererat. Den ene inom universitetet och där är de nog vana vid unga förmågor på ett positivt sätt. Den andre får kämpa mer för att få respekt bland kollegor och för att spä på så är hans far (min man) på hög position inom samma företag och du kan nog förstå hur tankarna går hos vissa… Som tur är gör hans prestationer intryck på rätt personer och han får erkännande för sin kompetens!

    1. Tack! Credit when credits due som de säger här i England och varför ska jag inte kunna skriva om när jag är stolt över min dotter, när jag verkligen ÄR det!!!??? Och jag förstår precis med det där tabu svenska mentaliteten ibland…”tro inte att du är nåt!!!” Jag lever enligt den Engelska metoden numera!!! 😀 Man ska ju uppmuntra när de är duktiga eller hur??? 😀👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s