Vilken Vecka!

Shit, vilken omtumlande berg-och-dalbana vecka det har varit! Vissa dagar har det känts som om huvudet har snurrat runt och man vet inte vad som är fram eller bak men nu känns det som om man börjar landa lite! Vi känner oss mer relaxed allihopa och lättade och det känns lite konstigt att kunna slappana av efter att ha gått ett år med konstant oro.

I torsdags var det M’s sista dag på den gamla skolan – väldigt emotionellt för alla parter eftersom merparten av M’s kompisar inte visste om att ens tänkte på att byta skola och M har varit väldgit nervös och oroligt för hur de skulle ta det men det visade sig att det blev inte så farligt som hon hade trott! Många hade såklart blivit ledsna med de förstod också varför och de flesta är jag övertygad om att hon kommer att hålla kontakten med! Vi ska ju trots allt inte flytta!

053

 

Här är det tradition att när man lämnar en skola, så skriver kompisar meddelande på ens skjorta och de gjorde de naturligtvis även denna gången! Jag fick lite tårar i ögonen när jag läste alla fina meddelande de hade skrivit till henne.

060

 

Men det känns bra nu och det känns som att vi gjorde det rätta beslutet och M är så glad!!!! Massa av hennes kompisar på den nya skolan har kontaktat henne och hon kommer nog få värsta välkomst kommiteen på måndag verkar det som! Hon har blivit satt i en klass med tre andra kompisar och om jag känner M rätt, så kommer hon nog att ha blivit kompis med de flesta andra i slutet av veckan!! Skolan är ungefär lika stor som hennes gamla skola – 8 paralell klasser i 8:an – och istället för att ta tåget till skolan på morronen, så har hon två olika bussar hon kan ta inom 5 minuters gångväg hemifrån. Dessutom slutar de tidigare än på den gamla skolan och det är ju alltid ett bonus! De är ganska mer konsentrerade på sport på hennes nya skola eftersom den ligger i rugbyns Mekka och nära den engelska national arenan för rugby.

Så idag fick det bli lite skoluniforms shopping! Mycket mer relaxed uniform nu – vinröd sweatshirt, vit tenniströja, svart kjol eller byxor och till gympan guldgul tenniströja, vinröd och gul rugby tröja, vinröda shorts och vinröda/gul randiga knälånga strumpor. Alla tröjorna har skolan logo på dem. Och ingen mer slips!!! 🙂 Spenderade en smärre förmögenhet i skolaffären och vi fick tag på det mesta!

074

 

075

 

Det är ganska kul att gå och handla i skolaffären för den är så gammaldags! De har uniformer till alla möjliga skolor i området och en hel del har jag aldrig ens hört talas om!

069

 

070

 

Och jag har ju helt missat att skriva om att mor och far var och hälsade på mitt i alltihopa också, men det får bli ett annat inlägg!

 

 

En reaktion på ”Vilken Vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s