Kew Gardens och Första Skoldan’!

Vi har en lite jultradition, jag och en kompis. Varje år så tar vi med barnen och går på s.k Moonlit Walk som de har i lite olika trädgårdar häromkring, det betyder att de har öppet för allmänheten på kvällen och de har olika belysningar på träd osv. Förra året började Kew Gardens också göra det och kallar det Christmas at Kew , det var första helgen denna helgen och det pågår fram till januari. Igår (liksom förra året) var vi och åt High Tea på The Maids of Honours i Kew – ett bageri och Tea ställe som har funnits på samma ställe sen 1860. Väldigt populärt hos turister som vill ha traditionellt Afternoon tea och som vanligt blev vi inte besvikna!

091

De här tre har känt varandra sen de föddes och har alltid hållt ihop i vått och torrt – Charlotte snart 12 år,  Eloise snart 14 och M 13 och jag har känt deras föräldrar i över 20 år och maken ännu längre!

092

 

Och efteråt gick vi in i Kew Gardens! Väldigt mysigt och med fin avslappnande musik, och dessutom lite annorlunda än förra året, vilket ju va ett bonus!

093

 

094

 

083

089

 

078

096

097

 

Och det var en väldigt spänd och uppspelt tjej som gick och la sig i går kväll! Första skoldagen på den nya skolan idag! Jag och maken skjutsade henne dit, eftersom hon skulle komma in lite tidigare och få sitt schema osv.

103

 

And off she goes….

104

 

Vi stack och åt frukost medans vi väntade på att en annan skoluniformsaffär skulle öppna – den sista delen av uniformen, gympashorts skulle inhandlas! Vi gick en sväng ner vid Richmond Bridge också – kallt och snålblåst idag!

108

 

Och där, lite längre upp till höger, vid Richmond Hill, bor Mick Jagger nånstans!

106

Tvingade M att prova sin nya Gympa outfit, inte alls så kul…..:-)

110

 

Nu är vi smärre ruinerade och det blir inga julklappar i år, nu när vi har köpt ny skoluniform……;-)

Allt som allt, så hade det i alla fall varit en bra dag! Mycket nytt att lära sig , att hitta till klassrummen och nya kompisar men det känns som att vi har gjort rätt beslut! Nu ser vi fram emot ett gladare barn och en förhoppningsvis, lugnare framtid! 🙂

2 reaktioner på ”Kew Gardens och Första Skoldan’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s