Bråda Dagar!

I helgen julstökade vi lite, eller jag julstökade i alla fall! Granen åkte upp och lite dekorationer – kör inte riktigt all in i år eftersom vi inte ska va här utan i Sverige. Fast på söndag firar vi jul här! Ett par veckor tidigare med makens sida av slåktensom vi alltid brukar när vi firar jul i Sverige, så det blir huset fullt med 15 pers till lunch! Men som vanligt tar alla med sig nånting, lite som ett knytkalas, så vi slipper stå för allt!

029

M kollade in klapparna igår kväll och klämde lite här och där! Jag är så gott som klar med julshoppingen och tänker ta det lugnt resten av december – thank god för nätshopping! 🙂 Dessutom fyller maken år på Luciadagen men eftersom han inte gillar att fira sin födelsedag, så löser vi det med att gå ut och äta lite istället, enkelt och smärtfritt! Storasyster kommer hem med sin pojkvän också och sover över, det händer inte så ofta att vi får ha henne hemma över natten!!!

Helgen som gått var lugn och skön, jag var uppe i ottan för att försöka få biljetter till en av One Directions konserter nästa höst. Vi hade i ett svagt ögonblick looooovat M att nästa gång de börjar sälja biljetter, skulle vi försöka få tag på några. Långt om länge och efter sju sorger och åtta jäkla bedrövelser, fick jag tar på biljetterna med guldkant, de som är värda mer än sin vikt i guld! Och det var helt ok platser också! Dessutom är konserten dagen innna M fyller år, så det blir ju en passande present! Hon ska ta med sig en av sina allra bästa kompisar i hela världen, som bor där hennes farmor bor, och så jag såklart!!! Morsan ska också se de små söta pojkarna – Woop Woop!

023

 

Varje dag blir vi mer och mer övertygade om att vi gjorde rätt med M’s skola. Inte en endaste gång har det gnällts om att gå till skolan och våra morrnar har återgått till de där mysmorrnarna vi brukade ha för ganska länge sen och det är en fröjd för mina nerver! Jag känner dag för dag hur jag mer och mer slappnar av och det är ibland en ovanlig känsla! M tycker allt är toppen och hon har fått så många nya kompisar och skolan är helt plötsligt kul igen och vi är så otroligt glada för att hon har fått tillbaka lusten till att lära igen – hon har ju alltid varit vårt lilla levande uppslagsverk som suger åt sig saker som en svamp! Och hon har börjat lära sig tyska och hela kvällen igår gick hon omkring och sa ”Jag är så lycklig” på tyska. Vi märker att hon är mer avslappnad i sig själv också och det är ju naturligtvis för att hon inte går omkring och spänner och oroar sig hela tiden! Så efter ett otroligt jobbigt år, avslutar vi 2014 med mycket gladare sinnen!

Imorron är det Jul Quiz nere på puben och vi lyxar till det med att skapa två lag istället för ett och det ska bli kul! På fredag ska jag ut och äta med några mammor som jag har hållt kontakten med sen M’s grundskola, vi brukar ses då och då, träffas och catcha upp och skvallra lite, och att gå ut och äta innan jul har vi som lite tradition nu! Och på lördag firar vi maken och på söndag firar vi jul med hans galna familj! Tror jag behöver lite semester efter det….men vänta lite!!!! Det får vi ju också – nästa vecka åker vi hem till den kalla Norden! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s