M.I.A

Hej och Välkommen till ett nytt år! Man kan ju faktiskt tro att jag har varit Missing In Action – för här på bloggen har jag inte varit i alla fall! 🙂 Men nu är allt Julfirande över och bloggen får komma tillbaka efter sin lilla vinterdvala!

Vi firade Jul hemma i Sverige – vi var lite naughty och åkte samma dag som skolan slutade och vi var borta i 10 dagar. Dottern J kom också över ett par dagar efter oss andra och åkte ett par dagar tidigare tillbaka till London pga av jobb.

Jag och maken körde till Höganäs och shoppade lite på Outlet’en medans M spenderade tid med sina kusiner! Jag fick äntligen en Aalto vas som jag har velat ha så länge!

Xmas 2014 (19) - Copy

Xmas 2014 (4) - Copy

Vi var i Malmö och hälsade på kära Familjen H och som sig bör, åt Vespa pizza! Dottern J kom samma dag, så vi mötte henne i Malmö och tog henne med oss hem i bilen! Lilla Torg lystes upp av en stor lampa i år!

Xmas 2014 (60) - Copy

Familjen H’s barn – Heidi och Harry underhöll oss som vanligt! 🙂

Xmas 2014 (12) - Copy

Julafton spenderades hos min bror och Maja var tomte!

Xmas 2014 (5)

Vi körde till huset ute på landet och det var nästan den första riktigt kalla dagen!

Xmas 2014 (8)

Maken lekte He Man och drog ner döda grenar, som han sen sågade upp!

Xmas 2014 (11)

Vi åkte till favoritstället Wanås konstpark – första gången vi har varit där på vintern tror jag! -6c och vi gick en timslång promenad genom skogen och det var helt underbart kallt!

Xmas 2014 (21)

 

Xmas 2014 (20)

Xmas 2014 (27)

 

Döttrarna J & M.

Xmas 2014 (28)

 

Eftersom jag började jullovet med penicillin (för hosta etc) så blev det bara en enslig utekväll i hemstaden! Kul att träffa vänner och man kan lugnt konstatera att inte mycket har ändrat sig när det gäller utelivet hemma – men vi kan ju stolt säga att vi har stått ute på Harry’s i -8c och druckit bira! 🙂

Xmas 2014 (40)

 

Och inte speciellt mycket snö fick vi heller! Lite, lite hann falla innan vi åkte, vi körde ner till havet vid Edenryd utanför Bromölla och gick en vända i snö-och-is landskapet!

Xmas 2014 (41)

 

Man och barn nr 2.

 

Xmas 2014 (42)

 

Xmas 2014 (54)

Xmas 2014 (44)

Vi var på middag hos vänner i Åhus och det blev extra bonus när fler vänner från mellan Göteborg och Borås också var med! Alla barnen kommer så bra överens och har så kul ihop – längst upp till vänster Axel, M med Karin på huvudet, Sixten sen Kalle och Anna längst ner!

Xmas 2014 (58)

 

Anna och M!

Xmas 2014

 

Och sen var det dags att åk hem igen, till ett lite mildare klimat! Vi har bara tagit det lugnt sen vi kom hem i måndags, packat upp och framför allt tvättat! Nyår spenderade vi som vi brukar med en himla massa vänner, vi måste ha varit minst 30 vuxna och en hel massa barn/ungdomar! Supertrevligt och M sov över där festen hölls till slut, hon ville INTE gå miste om några festligheter, partypingla som hon är! 🙂

2015. Hoppas det blir ett bra år! 2014 var jobbigt på många sätt, framför allt med M’s skola men det slutade ju bra till slut och nu ser vi fram emot ett lite lugnare och stillsammare år! När man står mitt i smeten inser man kanske inte så ofta hur jobbigt det verkligen är, mycket kom efteråt som en liten whiplash men ny börjar vi slappna av! Själen och hjärnan behöver vila lite nu och hitta en normal rhytm. Men naturligtvis hände också en massa kul saker som J’s examen och att hon fick jobb, resan till Malaysia & Australien, fester och tillställningar i glada vänners lag, kompisbesök och utflykter!

Bring. It. On. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s