Tillbaka Till Vardagen

Första dagen tillbaka i skolan för M och väckarklockan ringde okristligt tidigt! Efter lååånga sovmorrnar och sena kvällar. lär det ta ett par dagar att komma tillbaka i de vanliga rutinerna igen men det löser sig!

Hade nästan glömt bort att M går på ny skola nu – ibland kommer man på sig själv med att tänka ”javisstja, allting ändrades ju innan jul!” 🙂

Helgen tillbringade vi mest hemma, Pappan var på fotboll och i söndags gick vi på bio hela familjen! Vi såg The Theory of Everything – the biopic om Stephen Hawking – och den var verkligen jättebra! Gå och se!

Julen får stanna kvar tills i helgen , sen är jag trött på den! Vi börjar Januari med en utekväll på fredag (en kompis fyller år), sen firar vi Storasyster i familjen som fyller 22 år (på söndag) med att gå ut och äta middag på lördag kväll i China Town. Januari innebär också min födelsedag i slutet av månaden, och den firas som vanligt med en stor utekväll på puben!

Jag och maken fick ett ryck härom kvällen. Vi pratade om vad som händer i påsk och att M ska iväg med sin farmor i 10 dagar på det där Judolägret vi alltid åker på. Men jag och mannen min ska göra som vi gjorde förra året – bara skjutsa M dit, lämna henne med farmor, köra hem och sen hämta henne igen när lägret är slut. Och då kom tanken att ”vi ska ju ändå va själva hemma så då kanske vi skulle åka nånstans, bara vi två!?” Sagt och gjort – så nu ska vi åka till Palma, Mallorca i tre nätter i påsk (och M ville inte följa med oss i alla fall)! Det var så mysigt när vi var där i somras, så vi sticker dit igen! Och jag tror att nåt av de där hotellen i förgrunden av bilden är vårt, vi ska bo nära hamnen denna gången! 🙂

PalmaMajorca_2290549b

En reaktion på ”Tillbaka Till Vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s