Födelsedagsfirande!

Idag fyller min/vår äldsta dotter J 22 år – Hipp Hipp Hurra! Då såg hon ut såhär (med sin Pappa)….

038

 

Och nu ser hon ut typ såhär!

repost

 

Älskade barn som har gjort oss så stolta och som har växt upp till en envis, självständig, ack så intelligent ung dam som står med båda benen fast på jorden och som tar för sig av vad det nyfunna arbetslivet har att erbjuda!

027

Vi var ute inne i West End och firade henne igår kväll. Innan vi träffade henne och pojkvännen, gick jag och M en sväng på Selfridges (dock Harrods på bilden!), hon handlade på MAC och köpte present till sin storasyster. Vi gick och åt på Ba Shan i Soho – bästa Kina maten i stan!

030

 

Efteråt gick vi och köpte Bubbletea från BobaJam i China Town. Jag har ”lärt” mig att gilla Bubbletea – när jag först smakade det, gillade jag det inte alls men nu efter att ha provat en del olika varianter, är det definitivt en favorit! Bubbleology och Chatime gör de bästa (enligt mig!)

032

031

 

Och idag har vi städat undan Julen och visst ser det lite tomt ut utan granen! Men det känns redan som att vi går mot ljusare tider!!!! 🙂

2 reaktioner på ”Födelsedagsfirande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s