Kallt!

Kallaste veckan på mer än 2 år har det varit denna veckan – termometern stod på -5,5 imorse när jag gick upp! Strålande solsken och klarblå himmel dock men hujedamig så kallt för att vara här i London i alla fall! Men som  de kloka säger hemifrån – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder – och det kan jag ju faktiskt hålla med om! VI har ju kläder som passar för denna väderleken men de stackars Engelskmännen fryser, de stackarna! Dock inte min make som har jackor för alla tänkbara väder från lätt regn till Nordpolstorm! Dottern M får man nästan tvinga till att ha jacka på sig på morronen men denna veckan har det gått relativt bra…. hennes storasyster var precis likadan vid den åldern kommer jag ihåg och vi hade otaligt duster om just detta ämne! 🙂

Fredag och det är åka-in-till-West-End-och-jobba-dag. Jag har återupptagit mitt långtidsprojekt på jobbet nu i veckan, efter ett litet juluppehåll. Har suttit och jobbat med torgvantar på, stor halsduk och värmefläkt riktad rakt på just mig – jodå, vi har ingen central heating på jobbet här inte!!!! Man får ta fram sitt nordiska kämparmod mot kylan och bita ihop! Liiiiite kallt var det att cykla denna veckan också!

Dottern M har tjatat och tjatat och tjatat på att få ändra på sitt rum, så förra helgen tog vi äntligen tag i det! Vi tog ner skåp och spacklade och målade väggar och städade ut en massa skit och körde till Ikea och köpte ett par skrivbordslådskåp och åt köttbullar.

Denna helgen blir det lite mer fart och fläkt! Yours truly fyller år nästa vecka och som traditionen ter sig, ska vi ut och fira imorron kväll på en av våra lokala pubar i glada vänners lag! Det brukar va många som kommer, så också imorron, och jag tycker det är så kul att vara omringad av våra närmaste vänner! Svärmor kommer ner imorron för att va Teen-vakt, M har två kompisar som ska sova över här vars föräldrar ska med oss ut, så vi passar på att gå ut och äta med dom på vägen till puben! Vi har väldig tur som har bra och ganska många mysiga cafe/restauranger inom gångavstånd och imorron blir det Thaimat – min favorit! 🙂

Jag har fått en lite tidig födelsedagspresent från mor och far – två par örhänge från de svenska märket Edblad. Båda i rose gold färg och jag tackar och bugar! 🙂

getpic  edblad_82510JolieEarrings

 

På söndag blir det publunch för att fira en god bekant som också fyller år – vi är tre stycken som fyller år dagarna efter varandra – John på söndag, Simon på måndag och jag på tisdag! Och på tisdag, min egentliga födelsedag, ska jag gå och se/höra på First Aid Kit! Yay!

En reaktion på ”Kallt!

  1. Victoria

    Åh, vilka fina örhängen! Jag har två ringar från dem som jag är superduperkär i, köpte dem när jag var i Sverige i somras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s