Lite Tidigt Firande!

Imorron fyller jag år och i lördags var vi ute och firade lite! Det kom mycket folk fastän vi hade ett par last minute cancellations! Man kunde nästan trott att vi hade hyrt hela puben – förrutom oss så var där bara en 5-6 pers – så vi hade inte ont om plats precis! Jag fick presenter och framåt småtimmarna stämde mannen min upp till nja… någorlunda födelsedagskönsång! 🙂

008

010

 

På dan i lördags körde vi till Westfilelds, dottern M hade pengar som brände i fickan och vi kramade ur det sista av Rean och gjorde faktiskt ett par riktiga fynd! Lite lunch på det och sen var alla nöjda och glada!

006

Igår söndag var vi på av våra kompisars födelsedagslunch. Vi släppte av M hos en kompis och drog vidare till denna puben i St Margarets, som ligger precis innan Richmond. Vi var de första som kom dit, t.o.m innan födelsedagsmannen!

015

På puben där vi var, The Turk’s Head,  finns också anrika The BearCat Comedy Club, där många kända komiker har uppträtt under årens lopp! Vi har varit där ett par gånger men det var ett tag sen sist.

016

 

Det märks att vi är lite lite närmare våren nu – fåglarna kvittrar mer och det är märkbart ljusare på dagarna! Denna bilden tagen i fredags vid 16.15 tiden och då var det fortfarande ljust!

003

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s