Hipp Hipp Hurra!

Ja det blev ju en riktigt bra födelsedag (igår) till slut! Mannen min och dottern M hade tisslat och tasslat i ett par dagar och varit och handlat och dittan och datten. Stackars maken fick gå upp redan halv sju på morron för att de skulle ge mig paket innan M skulle till skolan, och kaffe-älskare som jag är, hade M själv valt ut vad hon ville ge mig och det blev en sånhär Makkapär!

008

 

En Dolce Gusto pod/kapsel kaffemaskin! Och en massa kapslar med olika sorters kaffe och jag måste ju faktiskt erkänna att den gör himla gott kaffe! 🙂

Maken var tvugnen att köra en vända in till Kensington till en kund och då passade vi på att möta stora dottern J på hennes lunchrast och det blev jag väldigt glad över för jag hade inte räknat med att se min stora älskling alls igår! Vi gick till Cote Brasserie, som faktiskt har väldigt bra lunch deals för en överkommlig peng! Det är en kedja med lite franskt stuk och den finns lite varstans. Dottern J känner sin mor gasnak väl och hade köpt små söta doftljus av Orla Kiely till mig! 🙂

022

 

Av maken hade jag egentligen inte förväntat mig att få någonting alls (eftersom jag fick en ny ”platta” innan jul och det skulle va min tidiga födelsedagspresent) men han hade varit och köpte en Michael Kors parfym minsann!

024

 

På kvällen var jag och min kompis Polly och kollade på First Aid Kit i Hammersmith och det var såååå bra!

018

 

016

 

015

 

Och Snipp Snapp Snut så var ännu en födelsedag slut! Och nu ska denna (nyblivna) 43-åriga tvåbarnsmamman sätta sig i tv soffan och njuta av att sitta inne denna kalla Januari kväll. 🙂

En reaktion på ”Hipp Hipp Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s