Barnledigt!

Denna helgen har vi en Barnledig helg – M är iväg på Scoutläger! Vi släppte av henne igår kväll, det hade regnat hela eftermiddagen och hela lägret var en enda stor lerhög! Närmare 1000 pers på lägret skulle det va och ja, de ska sova i tält! Den lilla parkeringsplatsen vid lägret var full, så vi fick parkera lite intill och åka minibuss istället. Jag följde med henne med packningen och såg till att hon träffade sin grupp – lerigt, mörkt och halt och armarna fulla av väskor och sovsäckar….min absoluta idealsituation! 😉 De skulle ha en stor öppningsceremoni senare på kvällen och ikväll skulle det nog va disco tror jag och därimellan aktiviteter hela dagen och kvällen lång! M längst till höger med kompisarna Eloise i mitten och Stephanie till vänster.

034

 

032

 

036

 

Hon åkte i alla fall hemifrån med ordentliga kläder men om hon sen tar de på sig är ju en annan sak! 🙂 Vi hämtar henne imorron eftermiddag och sen har vi sportlov – M ska va hemma i ett par dagar innan hon åker till farmor för lite grönbete!

Vi var inne istan och jobbade igår och mötte upp andra dottern J för lunch. Vi köpte Libanesiska wraps och hade pickninc i bilen! 🙂 Hon har varit sjuk i veckan och kycklingmamman åkte och fixade nyponsoppa, blåbärssoppa och lite andra godsaker från svenska affären till henne.

Idag skiner solen lite grand och det skulle bli uppemot en 10C och jag och mannen min ska köra ut över dan – vi får se var vi hamnar! Valentines firar vi inte speciellt – i den här familjen har vi Valentines varje dag istället! 🙂

Dålig uppdaterning på bloggen jag vet men jag tycker februari är en sån fruktansvärt tråkig månad. Ingen riktig vinter och inte riktigt vår än, även om man märker att den är på gång. Dålig motivation och lite orkeslöst men det är ju bara till att sparka sig själv därbak och soldier on! Snart är det vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s