Lerigt Värre!

Igår hämtade vi hem M från scoutlägret och det var ett helt gäng väldigt leriga ungdomar som mötte oss! De hade haft jätteroligt och inte fryst värst mycket men M var/är hes men har som tur är inte ont i halsen. Hon hade haft samma kläder på sig sen i fredags och sovit i dem med….på bilden M, Eloise, Charlotte och Lucy.

029

 

Leriga skor!

030

Ledarna är verkligen bra i M’s scoutgrupp – denna gången var det huvudledaren och hennes dotter som var med tjejerna – och de är ett väl sammansvetsat gäng vid det här laget. Många läger har det blivit inc lägret i Schweitz för nåt år sen och M tycker det är så kul! Eftersom vi inte är nån ”campingfamilj” precis så får hon sin dos ändå via scouterna. Jag tycker verkligen att det är en bra sak för ungdomar att gå på scouterna, M har gått sen hon var 7 och har som mål att bli en Young Leader.

028

I lördags körde jag och maken till Salisbury – en mysig liten stad med en stor Katedral från 1200-talet med England högsta spira och hem till en av de fyra Magna Carta som finns kvar.

009

011

012

010

På vägen hem körde vi förbi Stonehenge som ligger precis i närheten, man blir nästan mållös varje gång man ser den, en fantastiskt mystisk plats!

037

Innan vi var och hämtade M igår, var vi och åt Sunday lunch på en av våra favoritpubar i närheten av lägerplatsen.

016

Vi stannade till i den väldigt piktoreska byn Chalfont St Giles och tittade på deras charmiga kyrka, och gick runt på kyrkogården ett tag.

024

025

Väldigt många av gravarna hade snödroppar och det tyckte jag var sååå fint! Även ett gäng med krokusar hade kommit upp, så nu är väl ändå våren på väg!

026

Idag är vi hemma, jag har packat upp M’s saker och tvättat av den värsta leran! Senare blir det till att packa om, för imorron ska hon till sin farmor i ett par dagar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s