Ny Erfarenhet!

Insåg precis hur länge sen det var jag bloggade – det råder nog lite bloggtorka just nu men det lossar nog snart!

Anyhow, våren är på väg och det är så skönt att det faktiskt är ljust när man kliver upp på morronen! Idag har det varit soligt men ack så kallt! Har jobbar lite idag och det var kallt som attans att cykla både dit och hem!

Fredagskvällen spenderades på denna puben , nära där vi bodde innan i Chiswick. Den har nästan precis helrenoverats och är så himla mysig nu!Vi mötte upp vännerna Miss TeaterAgent och Herr Film Manus Skrivare plus två andra och det var jätterevligt som vanligt, vi har kännt varandra länge nu och det är alltid kul att ses!

409

 

Puben är så helrätt Hipster så de spelar bara Vinylplattor på skivspelaren bakom baren!

411

I lördags var jag och maken i Richmond Park och käkade lunch. Vi tog en liten promenad efteråt – M var inne i Richmond med en kompis och shoppade, så vi tog oss tid att strosa runt lite!

414

415

På vägen in till stan igen stannade vi till uppe på Richmond Hill och så här ser det ut däruppeifrån! Mich Jagger bor däruppe i krokarna, familjen Pitt/Jolie bodde också där nånstans när de filmade i London och Herr Depp kallade också Richmond för sitt hem för nåt år sedan. Jag såg Natalie Dormer från Game of Thrones som joggade förbi strax efter det att jag tog bilden – det är många kändisar som bor i detta området. (Richmond ligger ca 10 min hemifrån oss)

420

 

I söndags var vi med om en ny upplevelse – vi träffade dottern J’s pojkväns föräldrar – en ny milstolpe i deras förhållande! De har varit tillsammans i snart 3 år och det har pratats länge om att vi skulle träffas allihopa. Denna helgen hade föräldrarna kommit ner till storstan från Yorkshire och vi träffade i Kensington på Sunday Lunch. De var jättetrevliga och vi kom bra överens, det är ju alltid lite pirrigt att träffa nya männiksor men det var ju såklart extra pirrigt och lite nervöst denna gången men det gick över förväntan och alla var nöjda och glada!

424

 

Vi var på möte på M’s skola igår – de ska välja vilka ämnen de vill koncentrera sig på inför GCSE’s om några år, de väljer redan nu så de har mer tid på sig att plugga ämnena i årskurs 9 och uppåt. De pluggar en del ämnen som alla måsta göra typ matte, Engelska osv och sen kan de välja 5 ämnen som de vill koncentrera sig på utöver grundämnena. Det låter komplicerat, I know, och jag tycker inte själv att det är så lätt att förstå själv alla gånger! M har nog redan nu bestämt sig för att välja historia, geografi, franska, art & design och hemkunskap. Nästa vecka ska vi på ”kvartsamtal” och får redan lite mer om hur det går för henne på den nya skolan.

Den nya skolan ja – om det nu är nån som undrar hur det går för henne, efter vårt Anno Horribilis, så kan jag meddela att det går över förväntan, fruktansvärt bra! Hon trivs som fisken i vattnet och har fått många nya kompisar, lärarna är bra och hela atmosfären på skolan är mycket mer positiv och glad. Helt plötsligt har favoritämnet blivit gympa, vilken var minst sagt var oväntat!!! Hon har sagt upp bekantskapen med de flesta från sin gamla skola och anser det vara ett avslutat kapitel. Inget tjafs om att gå till skolan på morronen längre och inga tårar vid läggdags. Undrar om det kan ha med att göra att det nu finns killar på skolan???? 😉 Hon är tillbaka till sitt gamla jag igen och vi kan slappna av utan att konstant behöva oroa oss dag ut och dag in – och det är en väldigt bra känsla! 🙂

2 reaktioner på ”Ny Erfarenhet!

  1. Och framför allt så bor ju Pete Townshend där uppe på Richmond Hill!
    Varje gång vi varit till London har vi klättrat dit upp i förhoppningen om att få se honom, och senast vi var där – för snart två år sedan – fick vi jackpot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s