VårVäder och Förkyld!

I helgen hade vi världens vårväder med 16C i lördags – M och en kompis åkte till Westfields och shoppade och jag och mannen min stack till Marble Hill Park (mellan Twickenham och Richmond) och intog lunch.

För många år sen när dottern J tränade judo tidigt tidigt varje lördag, brukade vi gå till ett cafe i Chiswick House park och äta frukost, en liten tradition sådär varje vecka. De brukade göra världens godaste Bacon Rarebit – typ en grillad macka med ostblandning och en baconbit på. En av dottern M’s första utfärder gick också till detta cafe’et när hon var alldeles nykläckt så vi snackar om mer än för 13 år sedan! Cafe’et revs och gav plats till ett modert sådant och vi flyttade. MEN vi upptäckte till vår enorma förtjusning för några år sen, att det var samma människor som nu driver cafe’et i Marble Hill park och de kände igen oss första gången vi gick dit! Så nu åker vi dit ganska ofta och lunchar! (Där fick ni en lite anekdot såhär på en tisdagseftermiddag!)

Det pågick en del rugby matcher i parken och det är alltid kul att se!

019

 

Ett annat Engelskt fenomen – The Ice Cream Truck – visade sig också för första gången i år och jag åt årets första 99 with a flake!

020

Vi gick en sväng nerom floden (ja, Thamsen) och visst ser det vacker ut! I mitt förra inlägg, visade jag en bild taget uppifrån Richmond Hill och denna är typ från andra hållet! Richmond Hill bilden är tagen precis till vänster om det stora huset (The Royal Star and Garter ett f.d hem för krigsveteraner men som nu surprise, surprise ska bli vanliga lägenheter) i bakgrunden!

023

 

Man kan ta en liten färja över floden till Ham House som också är ett trevligt utflyktsmål!

021

 

I söndags fick vi ett ryck och körde en liten roadtrip till Brighton! Dottern M har länge velat åka dit för-det-är-ju-så-trendigt-och-hipster-liksom och jag har inte varit där på flera år. Sagt och gjort – det tog 1 timme och 20 minuter dörr till dörr! Vi parkerade och strosade runt i The Lanes lite – rysligt trevligt med många unika affärer och mycket vintage! Brighton Pier fick sig ett besök också naturligtvis!

028

Om ett par månader kommer denna strand vara helt smockfull med turister men i söndags var det absolut ingen som badade!

027

 

Och jag har dragit på mig världens förkylning! Mannen min hade det för nån vecka sen och jag trodde att jag skulle slippa undan men nehej så blev det inte! Jag stannar inomhus i ett par dagar och kurerar mig!!!

En reaktion på ”VårVäder och Förkyld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s