Mors dag

Igår var det Mors Dag här i England! Vi firade med Sunday Roast på en pub i närheten och dottern J + pojkvän tog sig hit från andra sidan stan. Både tjejerna hade varit så snäll att de hade köpt presenter till sin mor – av M fick jag ett Limited Edition set från Body Shop och J hade köpt en ny vårsjal till mig från favoriten Beck Söndergaard + lite choklad!

027

Vi körde J & D hem på eftermiddan och stannade till en sväng i Spitalfield och kollade lite på marknaden. M var fortfarande trött efter att ha varit på ett Sleepover Party i lördags hos bästisen Eloise (till vänster).

025

 

Både min och makens tråkförkylning sitter i – jag mår visserligen bättre nu men har hostan kvar, det verkar som om alla i vår omgivning har eller har haft denna sega förkylning också men det finns ju inte så mycket man kan göra åt det!

Vi var på den första Parents Evening’en på M’s nya skola förra veckan. Dessa Parents Evenings på högstadiet är ingenting vi ser fram emot i normala fall, eftersom de brukar va så himla röriga men denna gången var det ju extra viktigt att åka dit. Man får tider inbokade hos olika lärare(som för det mesta spricker direkt), man får en karta och rumsnummer vart de befinner sig och sen får man gå runt till de olika klassrummen och snällt vänta på sin tur.

015

De lärare vi såg, gav lysande rapporter om M och hur hon har anpassat sig bra sen hon började. Hon gör bra ifrån sig och har bra betyg och förrutom ett par små detaljer som att inte prata så mycket och fråga fler frågor i matte, var allting i topp. Det var ju extra bra att vi fick feedback nu eftersom de ska välja sina ämnen men M gjorde sina val nu under helgen och det blev Historia Geografi Franska Art & Design och Media, så nu var allt det klappat och klart!

Dottern J har blivit tillfrågad av Konst fakulteten på sitt ”gamla” Universitet om hon vill komma dit på deras Alumni kväll i slutet av maj och hålla ett litet föredrag om  hur det gick för henne och hennes jobb, och de vill också skriva om henne i deras broschyrer när de ska göra reklam för the Art Department för eventuellt blivande studenter. De verkar tycka att hon är ett av Universitetets success stories och det är ju alltid kul att få den uppmärksamheten!

Två veckor kvar tills Påsklovet (Yay!) och imorron är det tre veckor tills jag & mannen min åker till Mallorca (double triple Yay!) Det kan verkligen behövas efter alla dessa tråkförkylningar!

En reaktion på ”Mors dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s