Äntligen Lov!

Äntligen så har vi börjat Påsklovet! M slutade i fredags och börjar inte skolan igen nu tills den 13 April. Alla är lite trötta och hängiga och behöver lite ledigt känns det som!

Vi var inne i West End och jobbade två dagar förra veckan och i fredags lyckades vi möta upp dottern J för lite picknick-i-bilen lunch. Vi har hittat ett ställe precis vid J’s jobb som har supergoda Libanesiska wraps! Våren börjar komma med stormsteg nu, en del träd börjar bli gröna och Magnolian har så smått börjat blomma lite överallt!

022

Jag fick 10 min ledigt när vi var inne vid Bond Street. När man sitter i bilen så mycket som jag gör när vi jobbar inne istan, är det bra att veta var de lättillgängliga toaletterna finns! En av de bästa toaletterna finns på Fenwicks, med tillhörande Powder Room, för den som vill bättra på sin make-up!!

017

 

Fenwicks har också en av de bättre sminkavdelningarna med lite kanske ovanliga märken som kan va svåra att få tag på, plockade upp en Nudestix som visade sig bli en favorit direkt!

020

Nu är det bara lite över en vecka tills vi åker iväg på semester och jag fixade årets nya solglasögon, ett par från Missoni, inför resan! Jag brukar egentligen inte använda solglasögon speciellt mycket med dessa blev jag lite kär i!

024

 

Igår kväll var dottern M på fest! Hon följde med sin kompis och hennes mamma på en av Party båtarna , som går en bit på Thamsen. Jag och maken åt middag på Yo Sushi och gick sen och så Insurgent, den andra filmen i Divergent serien.

028

Efter filmen, mötte vi upp de glada partymänniskorna och skjutsade dom hem, M sov över hos sin kompis och vi hann med en snabb pint hemmavid innan puben stängde! Richmond by night på bilden.

030

Nu ser jag fram emot att inte behöva sätta väckaklockan i ett par veckor, göra lite kul saker och ta det lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s