Påskhelgen

Tidigt, tidigt i lördagsmorse satte vi oss i bilen för att börja den 3 timmar långa resan till Norfolk. M har längtat och längtat efter alla sina kompisar, och var otålig för att vi inte blev klara i tid!!!! Vi stannade till för frukost på vägen och sen var allt frid och fröjd! Svärmor hade fixat en väldans fin husvagn detta året med vardagsrum, riktigt kök, matrumsbord, tre sovrum och två toaletter! Riktig lyx!!!!

007

 

De ser ju ut som små hus de där stationella husvagnarna och kan bli riktigt mysiga!

006

 

Jag och maken åkte in till Great Yarmouth och kollade runt lite. Åt lunch på ett av våra favoritcafe på ett gammalt fiskrökeri och kollade lite i affärer.

016

Väldigt soligt men ganska kallt och det är väldigt ovanligt att det är vindstilla – denna stranden är nog helt fullpackad på somrarna, vi har bara varit här i mars/april (när nu påsken infaller) så vi har aldrig upplevt själva sommar-rushen! Man kan fortfarande rida på Åsnor på stranden!

021

Gick en sväng på Piren naturligtvis!

020

Och till middag blev det fish & chips såklart – man kan ju inte bryta på traditionerna! 🙂

Igår sa vi hej då till M och svärmor på förmiddan och körde söderut längst kusten, stannade till på ett ställe som heter Southwold och åt lunch utomhus på Piren med denna utsikten!

033

Det är nåt speciellt med dessa små Engelska kuststäder med sina färglada Beach huts!

031

En skön helg i alla fall med mycket god mat! Idag har vi mest tagit det lugnt, mannen min är på forboll och jag har packat min lilla väska, vi reser bara med handbaggage så det blir ju mer till att välja noggrant vad man tar med sig! Fint väder blir det i alla fall! 🙂

040

 

Och ikväll ska vi och kolla på komikern Lee Nelson! Hasta Luego! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s