Vi skolkade!

Vi har haft ovanligt varm och soligt väder för att vara April de senaste veckorna – idag verkar det ha gått tillbaka till det normala vädret igen – mycket svalare, på gränsen till lite småkallt! Tidigare i vekcan jobbade jag med mannen min och jag lyckades övertala honom att ”skolka” lite, så vi slutade jobba mitt på blanka eftemiddan, drog till en park, la ut en picknick filt och bara njöt!!!! Det är himla bra när man är gift med chefen! 🙂

014

Vi var inne i West End och jobbade ett tag i fredags, och passade på att luncha med dottern J. Hon och pojkvännen åkte till Milano igår på en veckas semester och de har hyrt en liten lägenhet vis AirBnb – en väldigt smart uppfinning! Vi hyrde vi dom när vi hyrde lägenheten i Sydney förra året och det funkade helt utmärkt!

Mannen min var på bortamatch igår och såg favoritlaget – sista matchen för säsongen nästa helg, eftersom de nog inte kommer med i slutspelet så de åker varken upp eller ner!

Dottern M var på födelsedags-övernattnings-party igår så jag och maken fick en hel kväll för oss själva! Vi gick ut och åt god Indiska mat (vi ahr en jättebra restaurang precis runt hörnet), tog en pint men mer ävertyrligt än det blev det inte! 🙂

026

Hämtade hem M idag på förmiddan, körde till ett Garden Centre och mannen min gick lös i trädgården! Vår trädgård ser för bedrövlig ut just nu, så det behövdes verkligen klippas/sågas ner lite! Vi ska köra en runda till Ikea snart och uppdatera trädgårdsmöblerna lite också!

029

En ganska lugn vecka väntar – allt går på rutin igen – nästa helg är det Bank Holiday, så alla är lediga nästa måndag. Vi ska åka till Canterbury sön-mån för lite luftombyte och förhoppningsvis kunna sitta på stranden lite! Och på lördag ska vi möta upp med en gammal kompis hemifrån och gå och äta riktigt Engelskt Afternoon Tea! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s