Bortglömd!

Har helt och fullt glömt bort att blogga på sistone, dagarna bara rusar iväg och nu är det helg igen!

Förra helgen hade vi långhelg, maken var på viktig forbollsmatch och (ja, de hamnade i kvalspel och ska spela första kvalmatchen ikväll) jag och M mötte upp en gammal kompis hemifrån + hennes dotter och gick till Kew Gardens. Inget kanonväder precis men det är ju fint där ändå!

002

001

Efteråt gick vi till Newens Maids of Honor i Kew och åt riktigt Afternoon Tea med små mackor, scones och bakelse (men av nån konstig anledning har jag lyckas slarva bort bilden….) Jätekul att ses i alla fall! 🙂

I söndags körde vi ner till Kent och Canterbury. Jag hade bokat en hotellnatt för jättelänge sen och hade nästan glömt bort det! Vi hamnade i Whitstable först och gick och strosade ett tag!

006

007

På måndagen strosade vi runt i Canterbury lite, vi har inte varit där sen i juli förra året då dottern J tog examen, och det är en väldigt trevlig stad! Inget kanonväder på måndagen heller, så efter ett snabbt avstamp i Hearn Bay för lite Fisg & Chips på stranden, körde vi hemåt igen!

010

I onsdags var vi inne istan och jobbade…eller rättare sagt mannen min skulle jobba och jag hängde på! Ett par fria timmar fördrevs på Oxford Street och Bond Street, jag var på jakt efter ett nytt diskställ av ett speciellt märke och hittade det faktiskt på ett par olika ställen! Extend av märket Joseph Joseph – himla smart att man kan göra det större efter behov!

014

Gick in på Debenhams och de hade en special promotion för ett nytt Clinique Chubby stick och de gav ut ett helt gratis, värde £17…det tackar vi för! 🙂

clq_Z4CF02_402x464

I helgen väntar ett besök på Ikea imorron och lite köttbullar till middag och på söndag ska vi köra till svärmor och hjälpa henne i trädgården! Trevlig Helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s