Bokat och klart!

De senaste dagarna har varit fulla med roliga bokningar inför sommaren och hösten! Vi har äntligen fått tummarna loss och bokat biljetter till Sverige i sommar, och vi kommer att vara där i 12 dagar i slutet av juli/början av augusti.

Dottern M ska på festival i juli med en av hennes kompisar och hennes familj, och jag & maken passar på att ha en B&B helg i närheten av festivalen. Eftersom festivalen är ca 3 timmars bilväg hemifrån oss och det är första gången M är där, tyckte vi att för allas peace of mind att det är bäst om vi också är i närheten…om ifall att!

Champagne Afternoon Tea bokade också nästa vecka – jag inkasserade ett presentkort som dottern J gav mig i julklapp, så vi ska iväg och mumsa gott bara vi två!

Ett besök på Harry Potter studios i oktober är nu också inbokat, tillsammans med besökande vänner ifrån Svea Rike!

Vi var inne i West End och jobbade för andra gången i fredags – Hyde Park ser våldigt grön och lummig ut just nu!

425

Makens favoritfotbolls lag, spelade den andra kvalmatchen i norra England för att ta sig till slutspel i fredags och vi lyckades precis köra förbi hemma arenan när supporterbussarn stod på rad! Tyvärr så förlorade dom….

418

Svärmor var nere i ett par dagar förra veckan också eftersom jag och mannen min skulle på fest! En f.d granne till oss firade sin 40-års dag på High Road House – en privat klubb i Chiswick. Vi gick ner till puben och kollade på ödesmatchen först ( Middlesborough vs Brentford) och tog sen en taxi till festen. Och vilket drag där var! Dörrvakt och gästlista och DJ och drinkar galore! Träffade ett par andra fd grannar till oss som flyttade inte så långt efter vi flyttade in och det var jättekul att catch upp med dom igen! Timmen blev sen och fötterna lite runda….:-)

M och några kompisar gick på bio + middag + sleepover i lördags, jag och mannen min passade på att äta middag på favoritspanska restaurangen i Richmond. Vi hämtade tjejerna och skjutsade dom hem till M’s kompis för övernattning, och på vägen såg vi hundratals rysligt maskeradklädda människor!!! Det visade sig att det var Rugby Sevens ( när de spelar med 7 i varje lag istället för 15 och med kortare matcher) på Twickenham Stadium och då klär folk ut sig!!! Med en arena som håller 80 000 pers, så blir det en hel del utklädda människor……ja, ja bor man i rugby trakter så gör man!

434

435

436

437

Gårdagen spenderas i trädgården! Vi fixade och röjde och tonåringen hjälpte motvilligt till – men vill man tjäna lite extra fickpengar så får man ju göra själ för sig, eller hur??!!! 🙂

442

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s