Ofrivilligt Upphåll!

Vi har varit utan Internet och telefon sen i torsdag, så det blev ett litet ofrivilligt bloggupphåll men nu är vi back on track efter att ha fått det fixat igår! WooHoo!

Mor och far har nu åkte hem, de var här en vecka och åkte hem förra onsdagen. Vi hann med en hel del – dessutom hade M lov så det funkade bra med timingen!

006

Vi åkte till Westfields i Shepherds Bush, alltid ett bra utflycktsmål, och M tog med sig kompisen Eloise – de är ju tillräckligt stora nu för att gå själva och njuter av sin nyfunna frihet. M har mer och mer frihet och tar sig runt på egen hand och tillbringar mycket tid med sina kompisar. Sen hon bytte skola har det blivit ett helt nytt kompisgäng med både killar och tjejer och hon trivs enormt med dom och har fått riktiga dödspolare!

Dottern J kom hem och stannade två nätter – dels för att umgås med mormor och morfar och resten av familjen lite – och dels för att pojkvännen var iväg på en business resa till New York.

Vi var tvugna till att åka in till West End och jobba ett tag en dag men vi tog föräldrarna + M med oss och de slog runt på Harrods och Harvey Nichols och Knightsbridge, medans vi jobbade!

Vi körde till Brighton en dag och det var supertrevligt! En lite gråmulen dag blev till en riktigt solig dag när vi väl kom fram! Vi betade av the Lanes, en quirky mix av gammalt, vintage, hipster och nytt, allt från vegan till Bubbletea, 50-tal till Futuristiskt!

015

Legendariska Choccywoccydoodah ligger gömd i en av the lanes och är himmelriket för chokladälskare!

016

017

Vi åt Fish & Chips precis vid stranden (what else liksom!) och gick omkring på Brighton berömda Pir!

018

026

025

M hade med sig av av sina bästa kompisar Lily till Brighton och vi släppte dom lösa på piren ett tag, och återfann dom på Spöktåget! (fast de satt och blundade hela tiden visst…..). Det är så skönt att se den positiva förändringen av M bara på dessa drygt 6 månaderna, som hon har gått på sin nya skola! Hon har blivit en helt annan unge och hon, Lily och andra bästisen Penelope hänger ihop som ler och långhalm!

028

020

029

Dagen efter åkte vi till Stratford (östra London, inte Upon Avon) och hälsade på J och jetlaggade pojkvännen. Det var ju svenska morsdag, så vi åt god Sunday Roast på en pub, följt av besök i deras lägenhet. Mamma och pappa hade aldrig varit där förrut och det är ju svårt att föreställa sig bara genom att höra om den. I denna magnifika skyskapa med 42 våningar bor dom – fast de bor bara på andra våningen! Och simhopparen Tom Daley bor där högst uppe nånstans…..

033

Och detta är deras lobby med Olympiska parekn i bakgrunden och Anish Kapurs skulptur !

034

Pä vägen hem stannade vi till på Spitalfields Market, alltid en höjdare! Och vi hann med en runda till Ricmond också of course dagen efter!

Nu har de åkt hem och ordningen är återställd! 🙂 Helgen som precis var bjöd på kanonväder – i lördags hade de en lite lokal marknad nere vid floden, såjag och mannen min gick dit, lunchade och tog oss en cheeky pint sådär bara mitt på dan!

054

Turistbåten till Hampton Court kom också förbi!

055

På kvällen spontankörde vi in till West End och åt middag på Bashan i China Town/ Soho – alltid en höjdare! Vi gick till M&M’s World och strosade runt Piccadilly och Mayfair.

062

061

Precis annan vi kom tillbaka till bilen så kom det två killar gåendes i motsatt riktining och man tittar ju upp och ett litet vänta-lite-nu-honom-känner-jag-igen ögonblick uppstod efter de hade gått förbi – och det var Taylor Lautner (Jacob från Twilight filmerna ni vet) och nu är jag ju ingen Cougar men söt var han! 🙂

I söndag, kanonväder igen, och vi var bjudan på BBQ – årets första – hemma hos Adan & Lisa ! Barnen/tonåringarna hade kul på sitt håll som vanligt med hundar överallt, deras som Max i den röda tröjan och våran M går i samma klass.

068

Företaget som dottern J jobbar för har precis kommit ut med sin nya website, som hon har varit med om att skapa, och nu finns hon med i beskrivningen av de anställda! Hon har hand om News sectionen på websiten, hon har också valt ut alla bilderna som används och hon har tillsammans med ett par andra kollegor, skrivit beskrivningarna av konstnärerna, så hon har i högsta grad varit med och skapat deras new look website! Och visst har hon gjort bra ifrån sig, vår lilla tös! 🙂

071

072

Och idag är jag hemma och är hundvakt till makens morbros Greyhound! Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s