Konserten med stort K!

Just nu har vi härligt sommarväder med strax över 20C varje dag – idag har vi varit inne i West End och jobbat hela eftermiddan och jag fullkomligen rostades i bilen stundtals!

I helgen var det äntligen dags för Konserten med stort K som dottern M har gått och väntat på sååååå länge – det Australiensiska bandet 5 Seconds of Summer som är hennes stora idoler! Vi köpte biljetterna redan i höstas nångång och hon drog med sig sin storasyster (Tack J!) för mammaärjuintesåcoollängre! 🙂

065

Vi släppte av tjejerna utanför Wembley och själva körde vi till Westfields och slog ihjäl timmarna med middag och lite shopping! En saksom är bra är att mitt favorit-tea-märke T2 nu har öppnat en affär där – företaget är från Australien och vi upptäckte det när vi var i Sydney förra sommaren! Just nu håller jag på att experimentera med frukt tea’er för att hitta den ultimata blandningen för kallt tea, såhär nu i sommarvärmen!

067

Tidigare på lördagen körde jag och mannen min och kollade in Twickenham Festival – en sommarfestival som sträcker sig över nån vecka med olika teman – och det brukar alltid vara trevligt! I lördags hade de blomförsäljning och drakbåtstävling och lite annat smått och gott!

058

059

Thamsen rinner genom Twickenham, som ligger typ 10 min hemifrån oss, och M går i skolan ett stenkast ifrån där denna bilden är tagen! Här ligger också den lite berömda Eel Pie Island – berömd för sitt rika musikliv under 60-talet – och numera bebodd av mest konstnärer.

060

HIttade helt oanvända glas och en karaff från Sagaform i en Charity shop också för en billig peng! 🙂

057

Resten av veckan ser ganska kul ut! Imorron kväll ska jag och mannen min och kolla på Cal-Einar Häckner, som uppträder på en teater inne i Soho!

Och på fredag ska vi ut med vårt kompisgäng på ett gig i en pub, återigen i Twickenham! Och nej, vi firar inte midsommar precis!

Och sen får vi nog vila lite…..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s