Jag och Carl-Einar

Igår kväll var jag och mannen min och såg Carl-Einar Häckners show på Soho Theatre.

Vi släppte av M hos en kompis för dom skulle till scouterna och vi tyckte att vi var ute i relativt bra tid för att köra. Nähä! Sicken bet vi gick på! Knöckfullt med bilar överallt och inte en chans att komma i tid till föreställningen, så vi parkerade bilen vid närmsta tunnelbanestation och tog Tuben istället! Och om det nu är nån som undrar hur det ser ut på Tuben in till West End en onsdagskväll, så kan jag meddela att det ser ut såhär!

077

Inte många centimeter över, varmt och brist på luft! Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag tog tunnelbanan sist – om vi åker int till stan tar vi för det mesta det vanliga tåget in till Waterloo istället!

Soho var fullt till bristningsgränsen med folk utanför alla pubar, cafeer och restauranger. En helt underbart varm sommarkväll med mycket liv och rörelse just the way I like it! Hjälpte ett par bortvirrade svenskor  som skulle till ett hotell på andra sidan Oxford Street – då är man verkligen vilse om man irrar runt flera kilometer bort i Soho och letar! 🙂 Jag gav i alla fall det bästa rådet : Ta en taxi! 🙂

Anyhow, showen var bra, tramsig och lite flummig men i min mening alldeles för kort! Och maken insisterade att han skulle ta ett kort….

071

Gick förbi China Town på vägen till tunnelbanan…ålskar London – staden som nog fanimje aldrig sover, och som jag är så otroligt glad över att kunna kalla mitt hem! 30 min på tunnelbanan, kostar runt 50 kr tur och retur och sen är man mitt inne i smeten! 🙂

078

och Piccadilly Cirus med Eros såklart! Notera alla Japanerna i sina kostymer! 🙂 Precis till höger är de stora klassiska reklamerna och det är därför allt blir så ljust just där!

079

På vägen hem var det lite lugnare på tunnelbanan! Vår närmaste station är Gunnersbury på District line, den gröna linjen , som har slutdestination Richmond. Och nya fina tåg hade de också , utan de gamla skrangliga dörrarna mellan vagnarna, och nu var där inga dörrar alls! Det bevisar då också hur sällan jag åker just tunnelbanan……:-)

080

En reaktion på ”Jag och Carl-Einar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s