Fars Dags Helg

Det är lite mycket nu…många helger som redan är uppbokade sen länge och faktiskt inte sååå många helger tills vi åker hem till Sverige på semester! Hoppas det har regnat färdigt tills vi kommer…..:-)

I fredags var vi på ett gig på en pub i Twickenham – många av våra kompisar skulle dit och vi hängde såklart också på, fastän jag aldrig ens hade hört någon av den här Martin Stevenson som spelade. Ganska hyfsat bra, lite i stil med Nick Lowe men det är ju alltid lite konstigt när man inte känner igen några låtar alls! Trevlig kväll fast timman blev sen…

436

I lördags mötte vi upp dottern J plus pojkvän för fika i Kew. De skulle dit och äta middag, så vi tog en snabbfika under regntunga moln. Precis till vänster om bilden, på Strand on the Green i Chiswick, bodde jag i 13 år innan vi flyttade hit.

439

Jag bodde ju först i just Kew när jag kom till London första gången, så detta är ju mina Hoods! 🙂 Puben till vänster om det vita huset, The Bell & Crown, var vår stampub innan. Och i det vita huset, skrevs också Feed The World, Band Aid ni vet, eftersom det är Midge Ure’s gamla hus!

440

Dottern M hade en kompis som sov över och i arla morgonstund körde Pappan, M + kompis in till Waterloo Bridge och kollade på soluppgången på denna årets längsta dag. Tokstollar! Lite senare på förmiddagen körde vi till Camden! Gud, vad vi brukade hänga på Camden market var och varannan helg, jag och mina kompisar på det glada 90-talet!

446

Och visst kan man helt plötsligt hitta ett Mad Hatters Tea Party mitt på gatan, inget konstigt alls! 🙂

441

Camden Lock.

451

Vi släppte M och kompisen lösa i ett par timmar, och jag och mannen min fikade och strosade runt lite också. The Town Crier var i full gång med att visa folk vägen till marknaden!

447

Vi tog den lugnt efter makens tidiga morron och satt länge och åt lunch,,,nej, vi rökte inte Shisha men maten var god! 🙂

450

Ännu en ”busy” vecka och helg denna veckan med Bröllopsdag, utekväll för mig med några andra mammor, Födelsedags BBQ hos goda vänner och Crocket turnering i glada vänners lag på söndag! De’ ni! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s