Värmebölja!

Idag har vi 30C här i London och imorron ska det bli ännu varmare, runt 35C – varmare än Maldiverna visst! Vi har haft otroligt fint väder här länge nu, och varmt, så vi har faktiskt haft en fin sommar hittills – jämfört med Sverige! 🙂

Vi får ta lite punktform denna gången!

* Jag och mannen min firade 22-årig bröllopsdag förra torsdagen – det är vääääääldigt lång tid det! Jag fick en scarf från mitt absolut favoritmärke Beck Söndergaard och vi gick ut och åt middag på kvällen med dottern M på ett ställe i Richmond! Det var en otroligt fin kväll, folk satt fortfarande kvar på Richmond Green och pubarna var fulla till bristningsgränsen! De spelade Cricket på Green’en – så otroligt Engelskt – och det är en sport som jag absolut överhuvudtaget inte förstår mig på!

012

* I fredags var jag ute och åt middag med några andra mammor på en pub nere vid floden. Trevligt trevligt!

* Mannen min jobbade i lördags, dottern M var ute och shoppade med kompisar och jag förberedde för en picnic i söndags. På kvällen var vi på ett Födelsedags BBQ med massor av folk! Varm, ljuvlig kväll, många goda skratt, en massa bubbel och timman blev sen!

* I söndags åkte vi till Polesden Lacey för att spela Croquet eller Crocket turnering! En turnering som har pågått i ett par år nu, vi har alltid varit inbjudna men har inte kunnat medverka förräns i år. Vi var jättemånga som hade tagit oss dit, Vi picnic’ade i det gröna och blev indelade i par – jag spelade med en kompis som heter Buffy, eller Elisabeth egentligen. Jag hade aldrig spelat förut men det var jättekul och vi vann faktiskt ett par matcher men stupade i semifinalen!

018

Vi slog i alla fall maken och hans partner! 🙂

035

Man kan hyra Croquet banor och redskap där och jag spelar gärna igen, nu när man vet lite grand hur det går till! Jag gick en sväng genom huset och kollade också!

037

041

042

044

På fredag åker mannen min till Gibraltar med några kompisar för en kill-helg nej förlåt Gubb-helg – 5 st med en kombinerad ålder av 246 år. En av dom fyller 50 och det är hans resa för att fira… jag känner alla som ska med och jag vet hur och hur mycket det brukar fira….ja, ja…de är ju vuxna allihopa och får skylla sig själva! Jag och M ska skicka med en shoppinglista med maken….Gibraltar är ju tax free och när vi var där för några år sen, så var allt väldigt billigt!

Och medand papporna är iväg, så åker jag och M och en av de andra fruarna och deras barn till Chessington World of Adventures (typ Liseberg) istället! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s